UA: ВОЛИНЬ — генеральний інформаційний партнер фестивалю

UA: ВОЛИНЬ — генеральний інформаційний партнер фестивалю "ОБЕРІГ-2018"

26 жов. 2018

UA: ВОЛИНЬ стала генеральним інформаційним партнером відновленого Всеукраїнського фестивалю-конкурсу авторської пісні та співаної поезії "ОБЕРІГ-2018", який відбудеться в Луцьку 1-3 листопада 2018 року.

Творча команда UA: ВОЛИНЬ вестиме пряму трансляцію гала-концерту 3 листопада о 18:00, а також запросить організаторів та учасників заходу до ранкових телерадіоефірів Волинського Суспільного мовника.

Девіз фестивалю, започаткованого наприкінці 1980-х років, — "Без цензури, без халтури". Його завдання — пошук і підтримка молодих талановитих виконавців у жанрі авторської пісні та співаної поезії, вдосконалення виконавської майстерності, створення якісного музичного продукту для програм радіо, телебачення, концертних організацій.

За словами продюсера Волинської філії Суспільного Костянтина Лоцмана, творча команда UA: ВОЛИНЬ працюватиме над тим, щоб телеглядачі та радіослухачі змогли відчути атмосферу фестивалю.

"Ми охоче підтримуємо фестиваль, який має цікаву історію і на якому зробили перші кроки знані сьогодні українські виконавці авторської пісні та співаної поезії. З волинським "Оберегом" пов’язані такі відомі імена, як Марія Бурмака, В’ячеслав Хурсенко, Станіслав Щербатих (Тризубий Стас), Олег Покальчук, Сергій Шишкін та багато інших. Сподіваємося, що фестиваль відкриє багато нових імен, а UA: ВОЛИНЬ буде цьому сприяти: транслюватиме гала-концерт "ОБЕРІГ-2018" наживо й познайомить глядачів з учасниками фестивалю в наших студіях. Для нас це безцінний досвід командної роботи наживо (вже не перший, але щоразу ми щось змінюємо, експериментуємо), це співпраця з нашими львівськими колегами, які обслуговуватимуть пересувну телевізійну станцію і чудова нагода долучитися до цікавої мистецької події", — розповів Костянтин Лоцман.

У фестивалі-конкурсі авторської пісні та співаної поезії "ОБЕРІГ-2018" візьмуть участь молоді виконавці — із творами на власні україномовні тексти (авторська пісня), а також автори музичних творів на вірші українських поетів, або ж інтерпретацій народних пісень (співана поезія).