Ведучий «Ранку на Суспільному» Олександр Єльцов узяв участь у мотиваційному флешмобі для дітей

Ведучий «Ранку на Суспільному» Олександр Єльцов узяв участь у мотиваційному флешмобі для дітей

28 сер. 2020

Ведучий «Ранку на Суспільному» Олександр Єльцов підтримав флешмоб #вчись_перемагай для дітей. Проєкт створила Міжнародна благодійна організація БФ «СОС Дитячі містечка» Україна, щоб підбадьорити українських школярів із вразливих родин перед початком навчального року. Зірки, актори, телеведучі та громадські діячі поділилися історіями з власного життя, які мотивують.

Читайте також: Олександр Єльцов: «Досвід роботи ведучим національної ранкової програми не порівняти ні з чим іншим»

Олександр Єльцов розповів про шлях до мети та як багато потрібно працювати, щоб здолати його. Ведучий Суспільного зазначив, що «золоті гори» впадуть не одразу, і порадив набратися терпіння та бути старанним. 

«Дещиця випадку, талану та збігу обставин працює всюди й завжди, але якщо ти не маєш необхідних знань чи навичок і не працюєш, щоб їх здобути, то навряд чи зможеш перемогти. Лише тоді, коли ми чесно, наполегливо й з любов’ю робимо свою справу, успіх обов’язково прийде», — розповідає Олександр Єльцов.

Ініціатори запрошують долучитися до флешмобу всіх охочих — для цього потрібно зняти відеозвернення, зробити сторіс чи написати пост у соцмережі з хештегом #вчись_перемагай.