UA: ВОЛИНЬ − інформаційний партнер найважливіших подій регіону

UA: ВОЛИНЬ − інформаційний партнер найважливіших подій регіону

18 жов. 2018

 

Волинь багата на мистецькі, громадські та соціально значущі події. UA: ВОЛИНЬ, як регіональна філія суспільного мовлення, прагне врахувати найрізноманітніші інтереси громади та висвітлювати цікаві й важливі події і заходи на всіх платформах.

Активний старт інформаційного партнерства Волинської філії відбувся влітку на фестивалі "Бандерштат". Нині UA: ВОЛИНЬ щомісяця укладає 2-3 партнерські угоди з організаторами найяскравіших заходів.

Творча команда, за підтримки менеджменту і технічних служб, щоразу знаходить нові цікаві рішення поставлених завдань. На заходах працюють знімальні групи виїзних теле- і радіостудій, ведуться трансляції на Фейсбук-сторінки UA: ВОЛИНЬ.

"Звісно, приємно усвідомлювати, що нам довіряють, − розповідає продюсер Волинської філії Костянтин Лоцман. − Ми щиро радіємо, коли все вдається і нам, і нашим партнерам. Суспільне Волині налагоджує тісну співпрацю з громадськими організаціями, культурними осередками, ініціативними групами, аби всі цікаві й варті уваги події нашого краю мали потужну інформаційну підтримку. Наразі укладаємо нові угоди про інформаційне партнерство, тож наші глядачі і слухачі знову матимуть стріми з цікавих заходів".

За цей час творчі групи мали можливість попрацювати на найрізноманітніших локаціях: у закритих концертних залах і на велелюдних фестивальних майданчиках, у невеликих приміщеннях, в епіцентрі масових свят і громадських заходів. Досвід роботи в новій локації дозволяє творчим групам підвищувати свою майстерність.

Високу якість роботи, постійний пошук нових форм і підходів до висвітлення подій команди Волинського суспільного мовника неодноразово відзначали організатори, учасники і відвідувачі різних заходів, глядачі та слухачі, а також користувачі соцмереж.

Організаторів "Бандерштату" приємно вразила виїзна студія в самому серці фестивальних подій, професійний підхід до пошуку спікерів та облаштування локацій.

Оргкомітет Восьмого міжнародного фестивалю українського фольклору "Берегиня" відзначив UA: ВОЛИНЬ за вміло організовану підготовку та зйомки культурно-мистецького форуму державної ваги.
Подяку команді Волинського Суспільного за всебічну інформаційну підтримку висловили організатори ХХІІ Всеукраїнського конкурсу професійних читців імені Лесі Українки.

Успішним було й медіапартнерство з громадськими організаціями під час проведення в Луцьку фестивалю громадської активності "uCRAZYans".

Такі різні за тематикою й форматами заходи потребують індивідуального підходу до організації інформаційних партнерств.

Колектив Волинської філії Суспільного не збирається зупинятись на досягнутому, нове партнерство − вже на початку листопада. Далі буде.