«Про СПОРТ» — новий радіопроєкт UA: Українське радіо Луцьк

«Про СПОРТ» — новий радіопроєкт UA: Українське радіо Луцьк

11 чер. 2020

12 червня, у п’ятницю, о 12:40 в ефірі UA: Українське радіо Луцьк стартує новий радіопроєкт «Про СПОРТ». Автор і ведучий, журналіст Волинської філії Суспільного Вадим Панафідін запрошуватиме до студії відомих спортсменів, експертів, спортивних аналітиків. Готуватиме дайджести, репортажі з місця подій, огляди та інформаційні повідомлення про вагомі спортивні досягнення регіону й України.

«Чому спорт? Чому варто слухати ці ефіри? Розповім коротко навіщо я взявся за цю справу. Якщо розглянути спорт, як загальне явище, то побачимо, що він частина життя кожного з нас: хтось займається професійно, хтось фізкультурою, інші спостерігають за успіхами земляків та отримують позитивні емоції. Звісно, є ті, хто каже: «мені не до цього», але, буває, далі цим людям дають поради щодо здоров’я не тренери, а лікарі. То чому б не обрати спорт?!»,— говорить Вадим Панафідін. 

Ведучий розповідатиме про спортивні здобутки волинян та знайомить зі спортсменами, тренерами, аби їхній приклад надихав людей займатися спортом і самовдосконалюватися. Також буде привернута увага до любительського, масового спорту, щоб краяни бачили різні можливості для самореалізації  та отримали корисні поради на майбутнє.

«Ми бачимо, що з приходом пандемії в Україну ця сфера життя, як і всі інші, змінилася кардинально. Таке відчуття, що спорт, ніби, успішний боксер, якого неочікувано загнали у кут, добряче відлупцювали, а він, попри все, продовжує бій. От свій бій починаємо і ми: я вас інформую, роблю огляд подій, приводжу до студії лідерів, успішних людей, які будуть мотивувати. А разом ми будемо популяризувати спорт! Нам потрібна здорова нація і достойне підростаюче покоління. То ж першу розмову почнемо саме зі змін, які прийшли до нас із коронавірусом»,— ділиться Вадим.

Передача виходитиме в ефір щопонеділка та щоп’ятниці о 12:40, хронометражем до 15 хвилин. Послухати її онлайн можна на сайті мовника та на цифрових платформах UA: ВОЛИНЬ.

«З приємністю хочу повідомити, що відтепер слухачі Українського радіо Луцьк зможуть дізнаватися про спортивні досягнення  Волині і України не лише з новин.  Новий проєкт передбачає  знайомство зі спортсменами, тренерами, фізкультурниками, блогерами та  з історією розвитку спорту в області. Два рази на тиждень у п’ятницю і понеділок о 12:40  Вадим Панафідін у прямому ефірі «занурюватиметься» у світ спорту. Впроваджуючи проєкт «Про СПОРТ» на Українському радіо Луцьк ми задовільнимо потреби аудиторії, котра цікавиться рекордами і перемогами волинян»,— зазначив продюсер Волинської філії Суспільного Костянтин Лоцман.

Слухачі дізнаються про спортивне життя області, зрозуміють що вони можуть стати його частиною, або ж допоможуть це зробити своїм дітям. Ті, хто вагаються, зможуть відчути у собі сили, наблизитися до чемпіонів і зрозуміти, що вони такі ж, як і кожен із нас, але дуже багато працюють над собою.

Натомість спортсмени відчуватимуть, що роблять корисну справу  потрібну людям і отримають мотивацію ділитися досвідом.

На думку творчої команди суспільного Волині, радіопроєкт «Про СПОРТ» допоможе волинянам зацікавиться професійним, аматорським чи масовим спортом і долучиться до нього.