Ранківці UA: ВОЛИНЬ підготували мотиваційні карантинні ролики

Ранківці UA: ВОЛИНЬ підготували мотиваційні карантинні ролики

31 бер. 2020

Команда ранкового проєкту UA: ВОЛИНЬ створила мотиваційні ролики, у яких розповіла про важливість дотримання карантинних заходів та інформаційної гігієни. Ролики транслюють як міжпрограмки на каналі, а також на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі філії.

 

«У найскладніші для країни часи ми розпочинали день із волинянами, повідомляли інформацію спокійно, урівноважено, пояснюючи простими словами, що відбувається. Так було під час загострень воєнних дій, у ніч імовірного запровадження воєнного стану. Так є і тепер, коли під час пандемії складно фільтрувати інформацію та легко запанікувати. Ми відчуваємо цю відповідальність. «Ранок» разом із колегами з новин відстежує всі рекомендації, оголошення та брифінги, адаптує під легкий формат й оперативно ділиться інформацією з глядачами. Нині в розпалі інформаційна кампанія «Залишайся вдома», — розповів лінійний продюсер Волинської філії Суспільного Влад Зінкевич.

Команда працює над наступною серією відео про те, як не нудьгувати вдома, зміцнити стосунки в родині, навчатися дистанційно й віддалено заробляти. А ще творча група й сама дотримується карантинних вимог: носить маски, рукавички й тримає безпечну відстань.

 До роботи над роликами долучилися: телеведучі UA: ВОЛИНЬ Бондана Шевчук, Вікторія Рудь, Яна Заяць, Іванна Остапчук та Віта Климовець, режисери Оля Санелюк, Іванна Іванюк, Ігор Берман, а також лінійний продюсер Влад Зінкевич.

«Ранкова команда в умовах дистанційної роботи не може всидіти на місці, тому, переглядаючи сторіз відомих блогерів, українських зірок — ми вирішили створити мотиваційні ролики, у яких простою мовою пояснюємо волинянам, як жити й поводитися в умовах карантину. Усі поради узгоджували з офіційними рекомендаціями МОЗ України», — поділилася очільниця творчої групи «Ранку» на UA: ВОЛИНЬ Богдана Шевчук.