Робота UA: ВОЛИНЬ в умовах карантину: оперативні новини та безпека працівників

Робота UA: ВОЛИНЬ в умовах карантину: оперативні новини та безпека працівників

17 бер. 2020

У зв’язку із запровадженням всеукраїнського карантину через стрімке поширення коронавірусу у Волинській філії Суспільного відбудуться зміни у програмній сітці мовлення, графіках і формах роботи працівників.

За словами продюсера UA: ВОЛИНЬ Костянтина Лоцмана, з 18 березня по 3 квітня з 7:00 до 9:00 в ефір не виходитиме ранкове шоу «Ранок нової Волині» та ранкові випуски новин. Замість цієї передачі глядачі зможуть переглянути контент, наданий центральною дирекцією Суспільного.

О 7:00 та 8:00 тарнслюватимуться загальнонаціональні новини від UA: ПЕРШИЙ.

Денні і вечірні випуски новин транслюватимуться наживо у звичному режимі о 13:30; 17;10; 19:00.

UA: Українське радіо Луцьк працюватиме  у звичному режимі. Єдиною зміною буде відмова від телетрансляції спільного телерадіопроєкту «Радіодень», який виходить в ефір о 12:20. В ефірі радіо ця передача звучатиме.

Про організаційно-адміністративні заходи безпеки розповіла менеджера Волинської філії Суспільного Людмила Гетманчук:

«Сьогодні 9 працівників, а саме 8 з творчої групи «Ранок» та один працівник з управління виробництва регіонального контенту написали заяви на умови дистанційної роботи. На час карантину 2 кореспондентки пішли у соціальну відпустку, як матері двох дітей до 15 років. Також на філії запроваджено обмежений доступ стороннім відвідувачам. У кабінетах, де  працюють понад 5 працівників, зокрема у ньюзрумі, центральній апаратній та телевізійній студії встановлено спеціальні лампи для кварцування приміщень. Закуплено дезінфікуючий розчин для обробки техніки, поверхонь, ручок, вимикачів та ін. Працівники рецепшену, кореспонденти та телеоператори забезпечені масками. Усі працівники поінформовані про заходи щодо запобігання поширення коронавірусу, які затверджені рішенням правління ПАТ НСТУ від 16 березня 2020р».