Суспільний мовник Волині – медіапартнер Різдвяного концерту

Суспільний мовник Волині – медіапартнер Різдвяного концерту

13 січ. 2020

16 січня о 19:00 у міському Палаці культури Луцька для лучан і гостей міста відбудеться Різдвяний концерт камерного оркестру «Con Moto» Луцької музичної школи №2. Художній керівник колективу  - Олександр Хомик. 

 

«Різдвяний концерт -  це уже добра традиція у Луцьку. Відвідати цей захід можуть безкоштовно усі охочі, незалежно від віку і статків, мешканці Луцька та гості міста, учні музичних шкіл, студенти, люди поважного віку. Цей концерт для багатьох буде приводом побувати у центрі Луцька біля ялинки, зустрітися з друзями і колегами. Класична музика завжди супроводжує Різдво, тож ми вдячні за таку ініціативу музичного колективу, і охоче підтримуємо цей захід інформаційно», —  говорить продюсер Волинської філії Суспільного Костянтин Лоцман.

 

Суспільний мовник Волині вже вдруге інформаційно підтримуватиме подію. Організатори та музиканти запрошені до ранкових телевізійних і радостудій. Різдвяному концерту буде присвячена телерадіопередача «Радіодень». Анонси події звучатимуть у телевізійній і радіорубриці «Афіша дня».

 

«Суспільний мовник завжди потужно висвітлює мистецькі заходи на радіо, телебаченні і в діджиталі. Волиняни дивляться телеканал UA: ВОЛИНЬ, слухають UA: Українське радіо Луцьк і переглядають стріми на сторінці мовника у Facebook. Команда Суспільного Волині завжди приємно дивує глядачів, слухачів, користувачів соцмереж та медіапартнерів. Ми дуже задоволені співпрацею. Цьогоріч підготували новий Різдвяний концерт, який, за сприяння Волинської філії Суспільного, побачать і почують багато лучан і гостей міста», — ділиться художній керівник камерного оркестру «Con Moto» Олександр Хомик.

 

Камерний оркестр «Con Moto» популяризує музику українських і світових класиків.

 

У програмі Різдвяного концерту прозвучать твори: А.Вівальді, М.Мангані, М.Скорика, Д.Бортнянського, Б.Ковач, Б.Фроляк, В.Камінського.

 

Вхід на концерт - вільний.