Новорічно-Різдвяні проєкти на UA: ВОЛИНЬ

Новорічно-Різдвяні проєкти на UA: ВОЛИНЬ

16 гру. 2019

Особливу Новорічно-Різдвяну атмосферу глядачі суспільного Волині відчують вже 18 грудня.

Ранкова команда Волині разом зі своїми дітьми взяла участь у новорічно-різдвяному майстер-класі з виготовлення імбирного печива.

«Найприємнішим є не саме святкування, а підготовка та очікування. Замовлення новорічних подарунків, прикрашання ялинки, випікання печива та вивчення новорічних віршів. У теплій сімейній атмосфері зібрались і ми»,- розповіла керівниця творчої групи ранкового шоу UA: ВОЛИНЬ Богдана Шевчук.

Переглянути сюжет можна буде 18 грудня в ефірі ранкового шоу UA: ВОЛИНЬ.

А вже 19 грудня, до ранкової студії суспільного мовника з подарунками та віншуваннями завітає Святий Миколай.

Крім того, напередодні Новорічних свят UA: ВОЛИНЬ готує новий проєкт - Новорічний концерт за участі місцевих гуртів та виконавців.

 16 годин тривав запис десяти творчих колективів. Волинська обласна філармонія допомогла забезпечити професійні звук та світло.  Зараз триває монтаж. 

«Монтуємо відзнятий новорічний концерт за участі волинських артистів. Буде дві частини по 52 хвилини. Угоди підписані з умовою показу не лише на Волині, а й за межами на всіх платформах Суспільного. Якщо колеги з інших філій захочуть, то можемо поділитись. Плануємо до 23 грудня завершити монтаж», - розповідає продюсер Волинської філії суспільного Костянтин Лоцман

 В ефірі телеканалу UA : ВОЛИНЬ концерт транслюватимуть 31 грудня з 21:00 до 23:00.

А вже  7 січня 2020 року, за допомогою ПТС, Волинська філія Суспільного організовує пряму трансляцію Різдвіного Богослужіння на телебаченні, у facebook, і на радіо з кафедрального Собору Святої Трійці Луцька (ПЦУ).

Час трансляції 10:00 – 13:00. Сигнал уже запросили з UA: КУЛЬТУРА. 

«Також можемо роздати сигнал на всі філії. Контент буде повністю готовим до ефіру: коментуватиме священник, підготуємо геотитри,виготовлені початкова і кінцева заставки. Зараз працюємо над угодами і підготовкою локації», - коментує Костянтин Лоцман.