НА UA: ВОЛИНЬ підготували спецефіри до Дня Гідності та Свободи

НА UA: ВОЛИНЬ підготували спецефіри до Дня Гідності та Свободи

21 лис. 2019

Суспільний мовник Волині  до Дня Гідності та Свободи  підготував тематичні ефіри, спецвипуски, репортажі.

Луцька психологиня Олена Зверєва розпочала волонтерську діяльність ще за часів Революції гідності, а тепер продовжує допомагати бійцям, які повернулися зі сходу України, саме тому її запросили до студії «Ранку на UA: ВОЛИНЬ».

У рубриці «Персона дня» радіопроєкту «Радіонавігатор» на UA: Українське радіо Луцьк розповіли про героїв Небесної Сотні.

До участі в радіопрограмі «Тема дня» запросили учасника Волинського майдану Мирослава Ватащука та активіста київського — Богдана Климчука.

А радіожурнал «Ефект прикордоння» Волинського суспільного радіомовника відтворив хронологію подій Майдану на Волині.

У програмі «Тема дня» на телеканалі UA: ВОЛИНЬ о 19:20 відбудеться розмова з учасниками Революції Гідності, родинами сімей Небесної сотні про розслідування справ Майдану, яке через непроголосовані Верховною Радою необхідні поправки до ДБР напередодні було припинено. Що відомо наразі про справи Майдану? Чому за шість років справи затягуються й не доведені до кінця? Та як не зупинити розслідування?

Протягом дня трьома блоками вийде спецпроєкт до Дня Гідності та Свободи на всіх телеканалах Суспільного: UA: ПЕРШИЙUA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ та регіональних філіях. Перше пряме включення розпочнеться о 9:30, друге — о 13:10, а третє — о 15:10.

Ведучі спецпроєкту Єлизавета Цареградська та Данило Мокрик поговорять із гостями студії про три революції, які відбулися на майдані Незалежності: Революцію на граніті, Помаранчеву революцію та Революцію гідності.

Спецпроєкт транслюватимуть із Будинку профспілок із панорамою на Хрещатик та майдан Незалежності. Гостями студії будуть: учасник трьох революцій Олесь Доній, кінорежисер Олесь Санін, журналіст Богдан Кутєпов та інші. Також ведучі поспілкуються з операторами, чиї кадри викупив Netflix для фільму «Зима у вогні».