UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер чемпіонату з джиу-джитсу

UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер чемпіонату з джиу-джитсу

24 вер. 2019

29 вересня вперше у Луцьку відбудеться Відкритий чемпіонат з бразильського джиу-джитсу LUTSK OPEN 2019 GI змагання Ліги джиу-джитсу України. Це четвертий етап чемпіонату Ліги.

Півтисячі спортсменів з усієї України з’їдуться до обласного центру Волині й продемонструють найкращі навички та вміння у боротьбі в кімоно.

Змагатимуться діти (сірий, жовтий, помаранчевий, зелений пояси), юніори (білий, кольорові пояси) та дорослі (білий, синій, фіолетовий, коричневий і чорний пояси).

UA: ВОЛИНЬ – інформаційний партнер змагань, і за словами продюсера філії Костянтина Лоцмана, Суспільне Волині буде всебічно висвітлювати цю масштабну спортивну подію року у Луцьку. Організатори і спортсмени будуть запрошені до ранкових студій UA: ВОЛИНЬ і UA: Українське радіо Луцьк. Анонс змагань звучатиме у ранковій телерубриці «Афіша дня» і буде розміщений на офіційній facebook сторінці Суспільного мовника Волині

«Бразильське джиу-джитсу – відносно молоде бойове мистецтво з японським корінням – набуває у світі шаленої популярності. Усе більше дітей і підлітків займаються цим видом спорту і, можливо, за кілька років ми станемо свідками справжнього буму в бразильському джиу-джитсу в Україні. Чим цей вид спорту є цікавим і чому ми вважаємо за необхідне його популяризувати? В основу бразильського джиу-джитсу закладено ідею, згідно якої людина невеликої комплекції і сили, освоївши певний арсенал прийомів, може успішно захистити себе від супротивника, набагато більшого за силою і розмірами. Вся агресія переходить з емоційного і м’язового рівня на рівень інтелекту: обіграти опонента, а не зламати його. Це як шахи: постійно з’являються нові комбінації і ходи. Бразильський джиу-джитсу саме цим і приваблює прихильників – своєю інтелектуальністю», — розповів продюсер UA: ВОЛИНЬ Костянтин Лоцман

Упродовж дня на шанувальників спорту чекають десятки боїв серед різних вікових категорій дівчат та хлопців.

Змагання відбудуться у  Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі (вул. Шевченка, 3)
Початок об 11:00.

Нагадаємо, що в Україні  перші змагання клубного формату, які збирали десятки учасників, відбулись у 2010 році. Перші три етапи цьогорічного Чемпіонату Ліги джиу-джитсу України відбувалися у Хмельницькому, Івано-Франківську та Кропивницькому. Останнім містом для проведення змагань напередодні фіналу Чемпіонату був обраний Луцьк.