Суспільне Луцьк — інфопартнер чемпіонату України з кіокушинкай карате

Суспільне Луцьк — інфопартнер чемпіонату України з кіокушинкай карате

1 кві. 2024

250 дітей та підлітків, від 6-ти до 15 років, із 8 областей приїхали у Луцьк, щоб взяти участь у дитячо-юнацькому чемпіонаті України з кіокушинкай карате.

Суспільне Луцьк 一 інформаційний партнер чемпіонату. Репортаж про перебіг змагань, думки організаторів та враження учасників дивіться на ютуб-каналі та цифрових платформах мовника.

«Це наше перше партнерство із Федерацією з кіокушинкай. Зацікавилися співпрацею, бо чемпіонат масштабний 一 250 учасників з 8 областей України. Спілкувалися, зокрема, зі спортсменами з Дніпра, Кропивницького, цікавилися, як в умовах повномасштабної війни діти тренуються і досягають хороших спортивних результатів. Поряд з іншими темами намагаємося значну увагу приділяти спортивним 一 цим, сподіваюся, привертаємо увагу молоді до здорового способу життя і показуємо можливості 一 як організувати дозвілля і ще й стати кращим у цьому виді спорту» 一 говорить головна редакторка Суспільне Луцьк Лариса Литвицька.

Читайте також: Топподії регіону за тиждень — інформаційний підсумок від команди Суспільне Луцьк

Як розповіла Суспільному голова правління федерації України з кіокушинкай карате Марія Приходько-Волинець, чемпіонат України серед дітей і підлітків проводять щороку:

«З’їжджається пів України. Зараз долучилися учасники в 8 областей. Ці змагання загартовують, навіть, якщо у тебе поразка, вони загартовують тебе в житті, не ламатися йти вперед», 一 зазначила голова федерації.

Учасники та учасниці змагалися у п’яти вікових категоріях.

Організатор чемпіонату 一 Федерація України з кіокушинкай карате.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного у Луцьку:

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб знати про головні проєкти та події на Суспільному.