Теленовини про всю країну від Суспільного: більше випусків у зручний час

Теленовини про всю країну від Суспільного: більше випусків у зручний час

4 бер. 2024

З 4 березня на телеканалах Суспільне Новини, Суспільне Луцьк та  всіх місцевих каналах Суспільного збільшується кількість випусків загальнонаціональних новин — з трьох до шести, основу яких складають репортажі та історії з усіх регіонів. Час цих випусків та новин спорту стає зручнішим для глядача. 

Розклад інформаційних випусків у будні:

  • 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 й інформаційні підсумки дня 20:00 та вечірній випуск о 22:00;
  • 17:15 і 20:40 — новини спорту. 

У вихідні підсумкові новини виходитимуть о 18:00 та 20:00.

Розлога національна мережа Суспільного у всіх обласних центрах країни, а також гіперлокальні кореспонденти у громадах інформують про головні події та знаходять унікальні історії про локальні виклики й досвід. Ці матеріали стали основою для загальнонаціональних випусків новин. Їх виробництво повністю підхопила київська команда, що дозволить розвантажити хаби у регіонах. 

«Це вже другий етап збільшення випусків новин на місцевих телеканалах та каналі Суспільне Новини. Зрештою ми маємо прийти до щогодинних випусків у будні», — каже Христина Гаврилюк, генпродюсерка інформаційного мовлення Суспільного. 

Читайте також: Якою буде «Суспільне. Студія» — шеф-редакторка проєкту Ірина Малихіна

На місцевих каналах невдовзі стартує тижневий підсумковий місцевий інформаційний проєкт. Він буде адаптований для ютубу і стане альтернативою щоденним дайджестам новин. Регіональна команда Суспільного розпочинає готувати контент відповідно до спеціалізації свого хабу та продовжуватиме роботу з важливими місцевими історіями, адаптованими для різних платформ. 

Маєте важливу інформацію чи тему, що може бути цікавою громадськості? Телефонуйте та пишіть журналістам Суспільного. 

Як повідомити новину команді Суспільне Луцьк?

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного у Луцьку:

«Мета — розвантажити людей та вивільнити технічний ресурс для більш якісної роботи з локальними темами й різними форматами, зокрема діджитальними. Це один із пріоритетних напрямів, який ми розвиваємо і де простежуємо позитивну тенденцію та попит аудиторії на наші новини», — каже Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного.

Крім цього, з березня оновиться інформаційний всеукраїнський міжрегіональний проєкт «Суспільне. Студія». Його студійна частина зміниться і візуально, і за змістом. Команда регіонального мовлення планує розширити виробництво спеціальних студійних проєктів, документалістики та якісного міжпрограмного контенту.

Нагадаємо, згідно з Концепцією регіонального мовлення на 2022-2025 роки, Суспільне Мовлення створило 6 хабів у регіонах: центральний, західний, північно-західний, північно-східний, південний та східний. Кожен з них включає центр виробництва — філії у Черкасах, Львові, Рівному, Чернігові, Одесі та Харкові; бюро — філії в найближчих областях, а також гіперлокальну мережу журналістів в об’єднаних територіальних громадах.

Кожен хаб має власну спеціалізацію — локальну експертизу, тематичний та форматний фокус для роботи. Вона відповідає особливостям життя макрорегіону, де географічно розташований хаб, враховує навички людей та ресурси команд. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.