Суспільне Луцьк інформаційно підтримує Чемпіонати із грепплінгу та панкратіону

Суспільне Луцьк інформаційно підтримує Чемпіонати із грепплінгу та панкратіону

23 лис. 2023

25-26 листопада у Луцьку відбудеться Чемпіонат Волині із грепплінгу та Чемпіонат Луцька із панкратіону. На татамі боротимуться як діти, так і дорослі.

Суспільне Луцьк — інформаційний партнер події. Про особливості організації змагань в умовах війни, необхідність підтримки спорту і важливість патріотичного виховання молоді через заняття фізкультурою і спортом в денному ефірі Українського Радіо Луцьк 23 листопада розповів тренер та засновник клубу Бойових мистецтв GARDA, голова обласної Федерації грепплінгу, панкратіону та бразильського джиу-джитсу Михайло Савчук. Про перебіг змагань кореспонденти Суспільного розкажуть у випусках інформаційного дайджесту та на цифрових платформах мовника.

«Ця спортивна подія неординарна тим, що це перші змагання, які спортивний клуб GARDA проводить у час повномасштабної війни, — каже головна редакторка Суспільне Луцьк Лариса Літвицька. — І дорослі, і діти, які братимуть участь у Чемпіонатах Луцька і Волині, зможуть запозичити досвід, поспілкуватися, поконкурувати. Глядачі — подивитися і повболівати, бо це видовищно. Суспільне ж таким чином пропагує здоровий спосіб життя і заняття спортом загалом. Про перебіг змагань дивіться у відеоматеріалах на ютуб-каналі, читайте на сайті й у соцмережах Суспільне Луцьк, а також слухайте на Українському Радіо Луцьк. Про переможців розповімо теж!»

Читайте також: 17 — 23 листопада. Добірка від Суспільне Луцьк

Подію організовує спортивний клуб GARDA та Волинська обласна федерація грепплінгу, панкратіону та бразильського джиу-джитсу.

«Це будуть перші змагання обласного рівня, які ми робимо від початку повномасштабного вторгнення. Попри війну, ми продовжуємо виконувати свою місію: виховувати здорову, патріотичну та спортивну молодь. І дякуємо ЗСУ, що ми маємо таку можливість», — говорить голова Федерації Михайло Савчук.

Захід відбудеться у Спортивному комплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного у Луцьку: