Дивіться старт нового біатлонного сезону на Суспільному

Дивіться старт нового біатлонного сезону на Суспільному

22 лис. 2023

25 листопада етапом в Обергофі розпочнеться Кубок світу з біатлону сезону 2023-2024. Змагання транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Київ, Суспільне Чернівці тощо), сайт Суспільне Спорт та  новий  телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Трансляція матчу Україна – Італія стала найрейтинговішою спортивною подією року на Суспільному

Цьогорічний Кубок світу складатиметься з дев’яти етапів:

  • 25 листопада – 3 грудня — Остерсунд, Швеція;
  • 8-10 грудня — Гогфільцен, Австрія;
  • 14-17 – грудня — Ленцерхайде, Швейцарія;
  • 4-7 січня — Обергоф, Німеччина;
  • 10-14 січня — Рупольдинг, Німеччина;
  • 18-21 січня — Антгольц-Антерсельва, Італія;
  • 29 лютого – 3 березня — Голменколлен, Норвегія;
  • 8-10 березня — Солджер Холлоу, США;
  • 14-17 березня — Канмор, Канада.

Також платформи Суспільного транслюватимуть Чемпіонат світу, який відбудеться з 7 по 18 лютого у Чеському місті Нове Место. Крім цього, сайт Суспільне Спорт і телеканал Суспільне Спорт транслюватимуть змагання Кубка IBU.

Коментуватимуть біатлон у новому сезоні на Суспільному Андрій Столярчук, Владислав Шалота, Андрій Сухецький та Ігор Астапенко.

У минулому сезоні найкращою з українок у загальному заліку Кубка світу стала Юлія Джима — 33 місце. У чоловіків найвище піднявся Антон Дудченко — 35 місце. 

Зазначимо, що Суспільне Мовлення є офіційним транслятором змагань IBU (International Biathlon Union) в Україні.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться у листопаді.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.