Україна – Азербайджан — відбір на Євро-2025 U21 на Суспільному

Україна – Азербайджан — відбір на Євро-2025 U21 на Суспільному

20 лис. 2023

У вівторок, 21 листопада, о 20:00 молодіжна збірна України U21 з футболу зіграє черговий матч у відбірному циклі на Євро-2025. Суперником України стане збірна Азербайджану. Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Черкаси, Суспільне Хмельницький тощо), сайт Суспільне Спорт і новий спортивний телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Україна – Італія — вирішальний матч відбору на Євро-2024 на Суспільному та MEGOGO

Збірна України очолює групу F зі стовідсотковим показником — 4 перемоги у 4 матчах. В останньому поєдинку українці переграли збірну Люксембургу з рахунком 4-0.

Суперник України, збірна Азербайджану має у своєму активі 3 очки за 3 проведені матчі (перемога у матчі з Люксембургом і дві поразки від Північної Ірландії та Сербії).

Поєдинок відбудеться в іспанській Мурсії.

Зазначимо, у відборі на Євро молодіжна збірна України виступає у групі F разом зі збірними Англії, Північної Ірландії, Азербайджану, Люксембургу та Сербії.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться наприкінці листопада.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.