UA: ВОЛИНЬ розповість про концерт духовної музики “ALLELUIA”

UA: ВОЛИНЬ розповість про концерт духовної музики “ALLELUIA”

25 чер. 2019

30 червня о 16:00 годині у Луцькому Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла відбудеться концерт духовної музики “Alleluia”, за участі академічного камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії. Солістка – лауреатка міжнародних конкурсів Анастасія Янцур.

 

Суспільний мовник Волині – медіапартнер концерту. До ранкових ефірів телеканалу UA: ВОЛИНЬ і Українське радіо Луцьк завтають організатори заходу та музиканти. Концерту духовної музики буде присвячена передача «Радіодень. Луцьк». Найактивнишим глядачам ранкового шоу та слухачам радіовікторини «Пан або пропав» пощастить виграти квитки на концерт. Про мистецьку подію дізнаються і підписники сторінок UA: ВОЛИНЬ і Українське радіо Луцьк у Facebook.

 

 «Духовна музика у стінах костелу – це, на мій погляд, той ідеальний симбіоз, про який передачі телеканалу UA: ВОЛИНЬ та «Українського радіо. Луцьк» розповідатимуть глядачам та слухачам цього тижня. У час політичних перепитій, соціальних негараздів, про які часто сьогодні можна почути та побачити на ТБ, у соціальних мережах, ми пропонуємо зробити помічну паузу. Волинська філія Суспільного запрошує долучитись до ранкового телевізійного шоу, адже цього тижня про концерт «ALLELUIA» ви дізнаєтесь чимало, окремий випуск передачі «РадіоДень» буде повністю присвячений цьому заходу», - розповідає телепродюсер UA: ВОЛИНЬ Влад Зінкевич

 

  У програмі концерту – твори Йоганна Себастьяна Баха, Джованні Баттісти Перголезі, Бенедетто Марчелло, Томазо Джованні Альбіноні, Джуліо Каччіні, Вольфґанґа-Амадея Моцарта, Франца Шуберта, Каміля Сен-Санса, Луї Деліба, Мирослава Скорика, Ганни Гаврилець.