«Ковельський півмарафон-2019» - на суспільному Волині

«Ковельський півмарафон-2019» - на суспільному Волині

28 тра. 2019

 1 червня у Міжнародний день захисту дітей, на Волині відбудеться «Ковельський півмарафон-2019». Захід, який в місті залізничників Ковелі вже став традиційним, збільшує коло прихильників: цьогоріч ще більше учасників з різних міст України та гостей із сусідніх держав.

 UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер заходу. Організатори марафону запрошені до студій ранкових шоу на радіо і телебаченні. Служба новин підготує інформаційні сюжети про марафонські забіги для дорослих і дітей. Стрім-трансляцію перегонів можна буде переглянути на сторінці UA: ВОЛИНЬ у Facebook.

 «Марафони, півмарафони та пробіги відбуваються на Волині все частіше, - розповідає телепродюсер Волинського суспільного мовника Влад Зінкевич і продовжує:

 Літо на Волині розпочнемо зі спорту та здорового відпочинку. Усі ексклюзиви телеканал UA: ВОЛИНЬ транслюватиме наживо на сторінці у ФБ. Пробіг мам з візочками та дитячі пробіги - все це у прямому ефірі. Можливо, станемо очевидцями встановлення нових рекордів. Про усе інформуватиме волинська філія Суспільного».

 Спеціально для дітей в рамках «Ковельського півмарафону» відбудуться перегони на роликах (6, 7 км), дитячі пробіги на дистанції від 200 до 1400 метрів. Для учасників, які хочуть брати участь усією сім’єю діятимуть «Сімейний забіг» на 200 метрів та естафета «Тато, мама, я», під час якої кожен член сім’ї пробіжить по 500 метрів.

Відбудуться також пробіг мам із візочками (500 м), пробіг дітей з інвалідністю (200 метрів), заїзд спортсменів з інвалідністю на візках (6,7 км) та перегони лижеролерів (20 км).

Традиційно, змагатимуться за першість спортсмени у забігах на 7,7 км та 21 км (півмарафон).

Цього року організатори Спортивний клуб «Ковель» відкрили нову дистанцію – забіг на 15 кілометрів.

Кожен учасник змагань головних забігів, який фінішує, отримає медаль учасника, диплом та можливість виграти цінні подарунки.