Команда Суспільне Луцьк долучилася до написання Радіодиктанту

Команда Суспільне Луцьк долучилася до написання Радіодиктанту

9 лис. 2022

Команда Суспільне Луцьк традиційно долучилась до написання Радіодиктанту національної єдності — 2022. Цьогоріч писали на кількох локаціях.

Авторка цьогорічного тексту — українська письменниця і режисерка, членкиня Українського ПЕНу Ірина Цілик, читала його народна артистка, Герой України Ада Роговцева

«Написали. Не для перевірки "ком-тире-двокрапок". Усією душею з тими, в кого немає дому. Все буде. Єднаймося», — емоційно прокоментувала на своїй сторінці у facebook шефредакторка Суспільне Луцьк Лариса Літвицька.

Читайте також: Будьте на зв’язку із Суспільним Луцьк: частоти радіо та лінки на соцмережі на Волині

«Щороку з колегами ми долучаємося до написання радіодиктанту. Адже це флешмоб єднання. Він дає нам можливість відчути себе частиною цілісної нації, великої, української», — говорить продюсер Суспільне Луцьк  Костянтин Лоцман.

Текст диктанту буде оприлюднено 11 листопада об 11:00 годині.

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного:

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії.