Костянтина Лоцмана обрали до складу Редакційної ради Суспільного

Костянтина Лоцмана обрали до складу Редакційної ради Суспільного

13 жов. 2022

У четвер, 13 жовтня, на Конференції редакційних рад регіональних підрозділів Суспільного Мовлення відбулися довибори двох членів до складу Редради Суспільного. Більшістю голосів обрано т.в.о. продюсера філії Суспільне Донбас Олександра Марченка та продюсера філії Суспільне Луцьк Костянтина Лоцмана, який раніше вже був у складі Редради Суспільного та активно долучався до розробки Редакційного статуту мовника.

Читайте також: Суспільне отримало нагороду від європейських мовників за роботу під час повномасштабного вторгнення

Костянтин Лоцман

Олександр Марченко

Термін каденцій двох попередніх представників Редакційної ради Суспільного — представника Українського Радіо Володимира Носкова та представниці філії Суспільне Донбас Ірини Коваль — закінчилися 8 жовтня 2022 року.

Строк повноважень представників Редакційної ради Суспільного — 4 роки. Двоє новообраних членів працюватимуть до жовтня 2026 року. 

Нагадаємо, Редакційна рада Суспільного Мовлення формується з його творчих працівників у складі п’ятнадцяти осіб: п’ять із них призначаються Наглядовою радою, ще п’ять — обираються загальними зборами творчого колективу Суспільного, решта п’ять призначаються на конференції редакційних рад регіональних підрозділів мовника.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали (Перший та Суспільне Культура) й радіостанції (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.