UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер концерту іспанського квартету саксофоністів «PSAIKO»

UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер концерту іспанського квартету саксофоністів «PSAIKO»

12 кві. 2019

16 квітня о 18:00 годині любителів музики  запрошують до Палацу культури міста Луцька – послухати виступ квартету саксофоністів «Psaiko» (Іспанія) у складі Хуана Алонсо (тенор-саксофон), Мартіна Кастро (сопрано-саксофон), Франко Санчеса (баритон-саксофон), Борхи Беніто (альт-саксофон).

Інформаційно підтримати концерт вирішила команда Волинської філії Суспільного. Докладніше познайомитись з творчістю іспанських митців, їх творчими здобутками і планами на майбутнє волиняни зможуть під час переглядів ранкових телерадіошоу UA: ВОЛИНЬ, куди будуть запрошені музиканти і організатори заходу. А ще волинські меломани матимуть змогу взяти участь у розіграші квитків на концерт.

«Сцени та аудиторія Луцька є привабливими для артистів та колективів світового рівня, також приємно, що для інформаційного супроводу квартет "PSAIKO" обирає суспільного мовника Волині. Зокрема, у ефірі телеканалу UA: ВОЛИНЬ глядачі зможуть дізнатися про найцікавіші факти з життя іспанського гурту»,розповідає лінійний продюсер телемовлення UA: ВОЛИНЬ Влад Зінкевич.

Колектив «Psaiko» сформувався у 2015 році, й за чотири роки вже встиг здобути чимало перемог на міжнародних конкурсах.

У програмі луцького концерту – твори Г. Еркореки, В. Рунчака, М. Меліца, Ж.-Б. Синжеле, Л. Крейцера, А. П’яццоли.

Концерт проводять: Національна всеукраїнська музична спілка, Концертна серія «Нова музика в Україні» (сезон 2018–2019 рр.), Волинська обласна філармонія.