Квартирник у стилі етно хіп-хоп — вечір п’ятниці на Суспільне Луцьк

Квартирник у стилі етно хіп-хоп — вечір п’ятниці на Суспільне Луцьк

14 вер. 2022

Сучасна музика українських виконавців — щоп’ятниці в телеефірі Суспільне Луцьк. 16 вересня о 22:00 дивіться концерт-квартирник чернівецького музиканта Устима Бука та виконавиці Ольги Ворохти родом із Рахова. Над телепроєктом концерту працювала команда Суспільне Чернівці

«Устим Бук та Ольга Ворохта надихнули мене своїми патріотичними піснями у стилі етно хіп-хоп. Команда Устима й Ольги через свою творчість доносить важливі цінності: свобода, патріотизм, любов до близького. Порадившись із колегами, ми вирішили, що їхню історію та творчість мають побачити й почути у всіх регіонах України», — розповідає продюсер Суспільне Чернівці Максим Волошин.

Концерт можна буде дивитися в ефірі регіональних телеканалів  Суспільного Мовлення та онлайн на сайтах філій. Згодом квартирник почують і слухачі Українського Радіо Буковина.

Читайте також: «Гамер», «Зрадник», «Вавилон XX» та «Колапс»: проведіть День українського кіно на Суспільне Культура

Як раніше зазначив Сергій Жулін, головний режисер регіонального мовлення Суспільного, невимушений формат концертів-квартирників дозволяє експериментувати з локаціями, а сама ідея цього проєкту виникла ще до повномасштабної війни. Перший концерт вийшов у телеефірі каналів регіональної мережі Суспільного 24 серпня.

Сергій Жулін відзначив, що з’явилась географічна обмеженість зйомок квартирників через небезпеку в деяких регіонах України, але поряд з цим «значно оновились репертуари музичних гуртів, з’явилось більше патріотичних пісень і таких, що відображають суспільний настрій і представляють нову сучасну українську музику поки що не дуже відомих гуртів різних регіонів України».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.