Артем Федецький — про війну, футбол і волонтерство в інтерв’ю для Суспільне Луцьк

Артем Федецький — про війну, футбол і волонтерство в інтерв’ю для Суспільне Луцьк

28 лип. 2022

Футболіст із Волині Артем Федецький, який грав за ТОП-клуби України, є володарем Кубка УЄФА та був у національній збірній, після початку повномасштабної війни пішов записуватися до лав тероборони Збройних сил України. Нині він волонтерить та допомагає українським військовим. 

В інтерв’ю журналісту Суспільне Луцьк Вадиму Панафідіну для проєкту «Суспільне. Спротив» Артем Федецький розповів про те, як його змінила війна, колег футболістів, допомогу армії і майбутнє українського футболу. 

Онлайн дивитися марафон «Суспільне. Спротив» можна на сайтах регіональних філій та на ютуб-каналі Суспільне Новини. Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00. 

«Суспільне. Спротив» — 8-годинний прямоефірний щоденний інформаційний марафон, над яким працює регіональна команда Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. Виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного з 25 лютого 2022 року.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного: