Життя блокадного Чернігова — Суспільне Луцьк покаже виставу «Тиловий Що?Денник»

Життя блокадного Чернігова — Суспільне Луцьк покаже виставу «Тиловий Що?Денник»

28 чер. 2022

28 червня о 23:00 в ефірі Суспільне Луцьк 一 телеверсія вистави «Тиловий Що?Денник» Чернігівського обласного молодіжного театру. Творче дійство створили на основі текстів, які зібрали волонтери і творча молодь блокадного Чернігова.

Читайте також: Концерт, документальні фільми та ексклюзивні інтерв’ю — День Конституції на Суспільному

Тексти записували на блокпостах, у чергах, серед військових. Автори намагалися показати стан суспільства та окремих людей, що перебувають в епіцентрі зламу часів.

«Рекомендую подивитися цю виставу, аби зрозуміти людей, які жили без світла, без води, у сховищах: що вони думають, що відчувають. Мені здається, що трупі Молодіжного театру вдалося передати те, що вони так само пережили, перебуваючи у блокадному Чернігові. Тому всіх запрошую до перегляду, попри пізній час. Приділіть увагу цій виставі!» 一 говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Читайте також: Прапор Чернігівщини продали на аукціоні за 200 тисяч гривень

Дивитися виставу онлайн можна буде на сайті Суспільне Луцьк.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії