UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер  прем’єри Волинського драматичного театру

UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер прем’єри Волинського драматичного театру

21 бер. 2019

23-24 березня  о 18:00 на камерній сцені Волинського академічного обласного українського музично - драматичного театру імені Т. Шевченка відбудеться  прем`єра  вистави-жарту "Ведмідь. Пропозиція", в основі якої лежать дві одноактні п’єси Антона Чехова. Це абсолютно несхожі історії, об’єднані дотепним рішенням режисерів і талантом артистів театру.

Суспільний мовник Волині – інформаційний партнер прем’єри. Актори театру запрошені до ранкових телерадіоефірів. На поціновувачів театрального мистецтва чекає приємний сюрприз від UA: ВОЛИНЬ. У ранковому телешоу розігруватимуть квитки на прем’єрний показ вистави.

"«Ведмідь» і  «Пропозиція»  Чехова — це надбання світової драматургії, це п’єси, які упродовж сотні років не лише мали шалений успіх у театрах світу, а й десятки разів були екранізовані у Великобританії, Данії, Фінляндії, Греції , Німеччині, Португалії, Швеції, Канаді, Австралії, Іспанії, Чехії та в інших країнах. А фільм 2000 року Speed for Thespians (США) за мотивами п’єси «Ведмідь» був номінований на премію «Оскар» як найкращий короткометражний ігровий фільм. Звичайно, ми із задоволенням інформаційно підтримуємо прем’єру від волинського театру, і радимо усім обов’язково знайти час на перегляд цієї вистави, що об’єднала обидві п’єси", — зазначає продюсер UA: ВОЛИНЬ Костянтин Лоцман.

А на глядачів очікує яскраве театральне дійство і роздуми про те як народжується і як зникає кохання? Яке воно? Чи можна знайти для нього хоча б якесь загальне визначення? У своїх п’єсах "Ведмідь" та "Пропозиція" Антон Чехов в комічній (хоч від того не менш глибокій) формі показує , що кохання може спалахнути і у запальній суперечці сусідів, і в конфлікті кредитора та боржника, - і в одну мить змінити все, що ще донедавна здавалося таким важливим.

Переклад з російської – Антіна Хуторяна, режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України -  Михайло Ілляшенко, художниця-постановниця – Богдана Бочкай.

Театральне мистецтво привертає увагу численної аудиторії і дуже затребуване у суспільстві. Показово, що всесвітній день театру, який відзначають 27 березня, волинські театрали зустрінуть цікавою прем’єрою, яку інформаційно підтримує Волинський суспільний мовник.