Суспільне Волинь інформаційно підтримує Відкритий кубок із бразильського джиу-джитсу GARDA BJJ CUP

Суспільне Волинь інформаційно підтримує Відкритий кубок із бразильського джиу-джитсу GARDA BJJ CUP

10 лют. 2022

12 лютого о 10:00 у Луцьку стартує Відкритий кубок із бразильського джиу-джитсу GARDA BJJ CUP. Сотні дітей і дорослих джитсерів з’їдуться на Волинь, аби позмагатися у техніках боротьби й продемонструвати найкращий результат. 

Суспільне Волинь — інформаційний партнер події. Організаторів та учасників Кубку запросять до студії радіопроєкту «Радіодень» Українського радіо Луцьк. Про перебіг змагань журналісти Суспільного розкажуть у випусках новин та на цифрових платформах мовника. 

Чемпіонат відбудеться у Спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки (проспект Грушевського, 2Б)

Вхід на подію – вільний, але із дотриманням карантинних норм: маска, дезинфекція рук та зберігання дистанції. 

Організатори: Волинська обласна федерація грепплінгу, панкратіону і бразильського джиу-джитсу та спортивний клуб GARDA.

Нагадаємо, чемпіонат мав відбутись 13 листопада минулого року, але через потрапляння Волині у червону зону і посилення карантинних обмежень, його перенесли на 12 лютого 2022 року.

Телеканал UA: ВОЛИНЬ, Українське радіо Луцьк, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо ( Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.