«Різдвяний концерт» оркестру «Con Moto» — на платформах Суспільне Волинь

«Різдвяний концерт» оркестру «Con Moto» — на платформах Суспільне Волинь

11 січ. 2022

Увосьме, традиційно на початку року, лучан і гостей обласного центру на «Різдвяний концерт» класичної музики запрошує камерний оркестр «Con Moto». Цьогоріч концерт відбудеться 15 січня o 18:00 в Палаці культури Луцька. Суспільний мовник Волині вшосте інформаційно підтримує мистецьку подію.

Керівник оркестру Олександр Хомик та намолодша учасниця концерту, одинадцятирічна піаністка, лауреатка Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, вихованка Луцької музичної школи №2 Ольга Танська візьмуть участь у радіопроєкті «Радіодень» Українського радіо Луцьк. Цю ефірну розмову радіожурналістка Олена Собець проведе у п’ятницю, 14 січня о 12:10. А о 19:20, артисти оркестру завітають до студії телепроєкту «Сьогодні. Головне» на телеканалі UA: ВОЛИНЬ. Про найцікавіше глядачі, слухачі і підписники Суспільного дізнаються з інформаційних випусків та діджитал-платформ мовника. Онлайн-трансляція концерту відбудеться на ютуб-каналі Суспільне Волинь.

«Наші концерти — завжди благодійні, безкоштовні, з вільним входом для усіх. На концерті 15 січня прозвучить класична та сучасна музика, обіцяємо прем’єри. Поціновувачі нашої творчості зможуть відкрити на наших концертах щось нове для себе. Запрошуємо молодь і людей старшого віку, любителів музики, меломанів з досвідом і професійних музикантів. Вдячні Суспільному за багаторічну співпрацю, інформаційну підтримку і поширення інформації про цікаві мистецькі події», — каже художній керівник колективу Олександр Хомик.

Телеканал UA: ВОЛИНЬ, Українське радіо Луцьк, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. 

Новини Волині читайте на цифрових платформах мовника: