«ФлайzZzа» — у «Новорічному концерті на Суспільному»

«ФлайzZzа» — у «Новорічному концерті на Суспільному»

30 гру. 2021

1 січня опівночі, у перші хвилини нового 2022 року, телеглядачів вітатимуть зі святом автентичні гурти й виконавці з різних регіонів України у міжрегіональному «Новорічному концерті на Суспільному»

Команди Суспільного відшукали у регіонах унікальних музикантів. Їхні авторські композиції записували заздалегідь у різних локаціях. 

Волинь, у Новорічно-різдвяному концерті Суспільного представлятиме «Наворочено-рідвяна» композиція у виконанні гурту  «ФлайzZzа».

«ФлайzZzа» — український музичний гурт з Луцька, що виконує музику в стилях регі, хіп-хоп, фанк, рок, фольк, електронна музика.

Гурт «ФлайzZzа» заснований у 2000 році. З того часу шалений креатив та потужна енергетика заряджають позитивними емоціями тисячі українських меломанів. За час свого існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах десятків українських міст та за кордоном.

Крім відеокліпу, у міжрегіональному святковому концерті, глядачі Суспільного побачать відеопривітання від команди «ФлайzZzа».

«У новорічну ніч на регіональних каналах Суспільного — гурти з усіх куточків країни об’єднаються в новорічній концертній програмі. Ми намагалися зробити цей концерт сімейним, теплим і щирим. Мені здається, нам це вдалося. Тут можна почути і харизматичні гурти, і ліричне соло, і дитячий запальний вокал. Новорічно-різдвяний настрій забезпечений всій родині. Слухайте і дивіться нові та вже впізнавані хіти й кліпи і будьте поруч з найріднішими!» — побажав глядачам головний режисер міжрегіонального «Новорічного концерту на Суспільному» Сергій Жулін. 

Читайте також: Історії та люди, що надихають, — підсумки 2021-го у проєкті «Ранок на Суспільному»

Міжрегіональні проєкти — коли до виготовлення програми долучаються більшість регіональних філій Суспільного — не новинка для команди. Упродовж 2021-го журналісти філій працювали у такому форматі: зокрема до 30-річчя Незалежності України вийшов концерт «Незалежність єднає», а прямоефірний спецпроєкт «День Гідності» — до Дня Гідності та Свободи. 

«Найбільша перевага цього концерту — це можливість для нашої аудиторії побачити абсолютно різні музичні виступи з усіх куточків країни. Кожен гурт та кожен виконавець має свою унікальність, кожен виступ — по-своєму особливий. В цьому різноманітті — і стилів, і жанрів — і криється різноманіття країни, відкривати яке ми і пропонуємо нашим глядачам», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення на Суспільному Марія Фрей.

Цього разу, у Новорічну ніч, телеглядачі усіх регіональних каналів побачать святковий калейдоскоп жанрів, стилів та цікавих виконавців.

Онлайн дивіться міжрегіональний «Новорічний концерт на Суспільному» на сайті Суспільне Волинь. Крім цього, наживо дивитися концерт можна на ютуб-каналі Суспільне Країна.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.