Різдвяні свята на Суспільному — з Волинським народним хором

Різдвяні свята на Суспільному — з Волинським народним хором

23 гру. 2021

27, 29 грудня, 11 та 12 січня у Луцьку відбудуться Різдвяні концерти Волинського державного академічного українського народного хору, різноманітна репертуарна палітра якого налічує 200 пісень, оркестрових номерів, танців та вокально-хореографічних композицій. Суспільний мовник Волині — інформаційний партнер святкових виступів колективу. 

Творче кредо хору — постійне збагачення репертуару фольклорним надбанням Волині, пошук нових форм і методів його сценічного втілення через органічне поєднання народної інструментальної музики, співу і танцю, використовуючи традиційну і сучасну манери обробки та виконання народної пісні. Більшість творів є оригінальними і вперше виконані саме Волинським народним хором. За 43 роки свого існування Волинським народним хором було проведено більше 3000 концертів як в Україні, так і за її межами.

24 грудня о 12:17 гостем студії телерадіопроєкту «РадіоДень» Українського радіо Луцьк буде хормейстер та диригент Володимир Єфіменко, який розповість про підготовку різдвяної концертної програми Волинського народного хору. Служба інформації Суспільного мовника підготувала телесюжет з репетиції колективу. Про найцікавіше — на діджитал-платформах мовника.

Телеканал UA: ВОЛИНЬ, Українське радіо Луцьк, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн. українців.

Новини Волині читайте на цифрових платформах мовника: