Команда Суспільне Волинь вітає волинян зі святами

Команда Суспільне Волинь вітає волинян зі святами

22 гру. 2021

Творча команда Суспільного Волині підготувала тематичні відео за участі журналістів служби новин, інформаційно-аналітичного проєкту «Сьогодні. Головне», радіоведучих Українського радіо Луцьк, фахівців діджитал-підрозділу мовника.

Ролики транслюють в ефірі Суспільного телеканалу UA: ВОЛИНЬ, на цифрових платформах мовника з 20 грудня. Відео прикрашатимуть різдвяно-новорічний ефір та соцмережі упродовж свят.

«Звернення команди до наших глядачів, слухачів, читачів, вже стало доброю традицією Суспільне Волинь. З нагоди великих свят, визначних подій — ми звертаємось до волинян із привітаннями або ділимось своїми думками, почуттями, роздумами. Ми вітали краян із Різдвом і Новим роком, читали поезію Лесі Українки і заохотили читати колег з інших філій Суспільного. Вітали з Великоднем і розповідали про особливості своєї роботи, а на ювілейний день Незалежності України — розповіли за що ми вдячні своїй країні. У свята і будні ми з нашими глядачами і слухачами. Бажаємо Миру і процвітання країні, здоров’я, любові, достатку і злагоди її громадянам», — каже головна режисерка Суспільного Волині Анжела Шабала.

Телеканал UA: ВОЛИНЬ, Українське радіо Луцьк, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн. українців.

Новини Волині читайте на цифрових платформах мовника: