«Міленіал балакає» — новий подкаст від Суспільного Волині

«Міленіал балакає» — новий подкаст від Суспільного Волині

22 жов. 2021

На подкаст-платформах  зявився перший випуск подкасту від діджитал-команди Суспільного Волині.

«Міленіал балакає»  — це подкаст з часткою здорової саморефлексії від представників покоління міленіалів.  

Покоління міленіалів (народжених в 1980-1996 і юних на початку нового тисячоліття) опинилося в центрі досліджень ринку, соціуму та культури вже багато років тому, і сьогодні вони складають найбільшу групу на ринку праці.

Чим живуть міленіали? Що їх турбує? Як реалізовують себе у турбулентному світі?  Про це спілкуються троє друзів-ведучих: 

Антон — холерик, ерудований, консерватор у сфері культури. Носить кеди, старші за нього. Дебатер. 

Віта — доброзичлива вегетаріанка, адепт сучасної культури і трендів, підтримує фемінітиви та ґендерну рівність. Любить танцювати, ходить на групову психотерапію. 

Назар — вусатий чоловік, поміркований радикал, який цікавиться психоаналізом: флегматик, педант, ходить в душ з телефоном.

«Життя міленіалів сповнене експериментів. Ми народились у світі, де не ще існувало мобільних телефонів, про інтернет ніхто не чув і досі писали паперові листи. Всього за кілька років світ повністю трансформувався. Наше покоління на фронті цифрової, інформаційної та інших революцій. Нам доводиться їх приймати, розуміти і вчитись із цим жити. Додайте до цього контекст української історії. Ми точно маємо над чим подумати і порефлексувати, — говорить авторка подкасту Віта Куманська. — В контексті подкасту, для нас важливо створити територію, де ми зможемо відверто ділитись своїми роздумами про життя бентежне, знаходити однодумців і розуміти, що наші переживання – нормальні». 

У першому епізоді подкасту «Міленіал балакає» ведучі обговорюють тему ґендеру. Друзі  препарують ґендерні стереотипи, визначають, чого від них більше: користі чи шкоди? Трохи статистики від Антона, жартів від Назара і тіктоків від Віти

Нові випуски публікуватимуть двічі на місяць.

Слухайте подкаст за посиланням, коментуйте і діліться якісним українським контентом із друзями:

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Волині це телеканал UA: ВОЛИНЬ, Українське радіо Луцьк, цифрові платформи Суспільного Волині: