Світлана Стеценко та Альбіна Підгірняк — нові ведучі «Ранку на Суспільному»

Світлана Стеценко та Альбіна Підгірняк — нові ведучі «Ранку на Суспільному»

18 жов. 2021

У міжрегіональному проєкті «Ранок на Суспільному» оновився склад ведучих. У парі з Віктором Дяченком працюватиме Світлана Стеценко, а з Олександром Єльцовим — Альбіна Підгірняк.

Читайте також: Діліться новинами із Суспільним — повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища

Світлана Стеценко працювала спецкореспонденткою «Ранку на Суспільному» в Харкові. Рідне місто ведучої — Кременчук Полтавської області. До Харкова приїхала першокурсницею філологічного факультету ХНУ ім. Каразіна, кафедра журналістики. Ступінь магістра з медіакомунікацій також здобула у рідному ХНУ, на факультеті соціології. Раніше в інтерв’ю Світлана зізналася, що її «бадьорять ранкові прямі включення».

«Бути ведучою Ранку — це коли будильник на 4:00, коли заходиш до студії  — а по той бік камер на мене дивиться величезна команда. Поряд — співведучий Віктор Дяченко. Заради цього мені довелося майже кардинально змінити своє життя, переїхати з Харкова до Києва. Проте відчуття — ніби я завжди тут і працювала. Вірю у цей проєкт, у людей, які вкладають сили в його існування. І відчуваю себе його частиною», — розповіла ведуча «Ранку на Суспільному» Світлана Стеценко.

Читайте також: Регіональні проєкти — на новому ютуб-каналі «Суспільне Країна»

Альбіна Підгірняк працює в медіа з 2006 року. Свої перші матеріали готувала як позаштатна кореспондентка молодіжної програми для Українського радіо. З 2007 року розпочала телевізійну кар’єру на українських телеканалах, зокрема і в жанрі ранкового токшоу. 

«Щоранку відчуваю, що на мене чекає подорож Україною. Наші регіональні кореспонденти розповідають дуже ексклюзивні історії, знаходять справді унікальних людей. І я щоразу дивуюся — скільки всього цікавого відбувається в нашій країні. Мені щиро хочеться ділитися цими історіями з нашими глядачами й щоранку подорожувати разом», — каже ведуча «Ранку на Суспільному» Альбіна Підгірняк.

«Ранок на Суспільному» — ранкове шоу, аналогів якому немає в Україні. 24 знімальні групи в обласних центрах та київська команда щобудня випускає двогодинний прямий ефір для телеглядачів усіх регіональних філій Суспільного. 

«Нові ведучі Ранку пройшли випробування виїзними зйомками, включеннями та експериментальними ефірами, мають досвід роботи з великими командами й розуміння цінностей Суспільного мовника. Сподіваюсь, нашій аудиторії вони сподобаються так само як і нашій команді», — розповіла генпродюсерка регіонального мовлення на Суспільному Марія Фрей

Вмикайте «Ранок на Суспільному» на регіональних телеканалах щобудня з 6:40 до 9:00. Найцікавіше з проєкту знайдете на ютуб-каналах Суспільне Країна та регіональних філій.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

Регіональні команди Суспільного створюють телевізійний контент за принципами:

  • «одні для всіх» — коли одна філія самостійно виробляє програмний продукт для спільної міжрегіональної платформи;
  • «усі для всіх» — коли всі філії разом створюють спільний програмний продукт;
  • «самі для себе» — коли кожна філія працює над власним продуктом.

Фото — Володимир Шевчук