У Боратині відбудеться змагання лучників: Суспільне Волині розповість про найцікавіше

У Боратині відбудеться змагання лучників: Суспільне Волині розповість про найцікавіше

6 жов. 2021

9-10 жовтня у спорткомплексі села Боратин Луцького району відбудеться Відкритий чемпіонат Волинської області зі стрільби з лука, який об’єднає лучників з різних областей України. 

Суспільний мовник Волині — інформаційний партнер змагань. Організатори і учасники спортивної події завітають до студії телерадіопроєкту «РадіоДень» Українського радіо Луцьк та до гостьової студії вечірнього інформаційно-аналітичного проєкту «Сьогодні. Головне» телеканалу UA: ВОЛИНЬ. Про найцікавіше, традиційно, розкажуть у інформаційних випусках новин мовника.

Участь у змаганнях візьмуть спортсмени різного віку. Переможців та призерів чемпіонату визначатимуть в 4-х категоріях.

  • 9 жовтня – день приїзду та пристрілки, а також турніру зі стрільби з лука серед мешканців громади;
  • 10 жовтня — урочисте відкриття об 11:30 та старт змагань.

Організатори: Боратинська територіальна громада, Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА, клуб стрільби з лука «Луцькі соколи», Волинська обласна федерація стрільби з лука.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Волині це телеканал UA: ВОЛИНЬ та Українське радіо Луцьк

Дивіться і слухайте Суспільне Волині онлайн на сайті філії.

Оперативні новини шукайте на цифрових платформах мовника: