Регіональні телеканали Суспільного покажуть змагання мотоциклістів

Регіональні телеканали Суспільного покажуть змагання мотоциклістів

30 вер. 2021

2 і 3 жовтня команда Суспільного Буковини транслюватиме на усі регіональні телеканали Суспільного мотозмагання, що відбудуться цими вихідними у Чернівцях. 

У суботу, 2 жовтня, з 11:00 до 12:00 мовник покаже змагання 3-го етапу Чемпіонату України з мотоспорту у дисципліні «флет-трек». 

«Флет-трек — це кільцеві перегони по рівній, але не асфальтованій поверхні. Це швидка й динамічна дисципліна мотоспорту. Ми готуємося вже вкотре транслювати такого виду перегони, щоб прихильники спортивних видів спорту могли дивитися трансляцію на Суспільному», — розповіла журналістка Суспільного Буковини Олеся Жук.

Читайте також: Як Суспільне розвиває культуру подкастів в Україні — результати, плани, тренди

У неділю, 3 жовтня, на трасі «Суперкрос» у Чернівцях відбудуться змагання Кубку України з мотокросу. Це традиційні змагання Федерації мотоспорту України, що відбуваються восени, у них беруть участь як спортсмени-професіонали, так і аматори та ветерани мотоспорту. Суспільне Буковини транслюватиме фінальні заїзди у всіх змагальних класах з 11:00.

Обидва дні на спортивних локаціях змагань працюватиме пересувна телевізійна станція Суспільного. Онлайн дивитися трансляцію можна на регіональних телеканалах

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.