Суспільний мовник Волині розповідає найцікавіше про фестиваль «Лісова пісня»

Суспільний мовник Волині розповідає найцікавіше про фестиваль «Лісова пісня»

3 вер. 2021

2-5 вересня у Луцьку та у Ковельському районі триває ХХ Міжнародний літературно-мистецький фестиваль «Лісова пісня». Суспільний мовник Волині — інформаційний партнер заходу.

Організатори та учасники фестивалю розповіли про мистецьку подію у студії телерадіопроєкту «РадіоДень» Українського радіо Луцьк. 2 вересня до студії завітали: письменниця, голова Волинської обласної організації Національної спілки письменників України Ольга Ляснюк та письменниця, членкиня НСПУ Еліна Форманюк

«Я хочу подякувати Суспільному Волині за якісну інформаційну підтримку фестивалю, який, крім інших ознак, має статус міжнародного. Завдяки команді UA: ВОЛИНЬ, багато волинян дізнались про цей фестиваль і долучились до більшості публічних заходів. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Ми гарантуємо і надалі проведення цікавих фестивалів і впевнені у відмінному інформаційному супроводі Суспільного мовника Волині», — зазначила голова Волинської обласної організації Національної спілки письменників України Ольга Ляснюк.

Про найцікавіше з фестивальних локацій розповідають у інформаційних випусках новин та в ефірі інформаційно-аналітичної передачі телеканалу UA: ВОЛИНЬ «Сьогодні. Головне», а також на цифрових платформах мовника.

Місія фестивалю — привернення уваги до місць, де бувала Леся Українка та які надихали її на написання безсмертної «Лісової пісні» та популяризація сучасної української та зарубіжної літератури.

У програмі фестивалю: виступи учасників на фестивальних локаціях у навчальних закладах та бібліотеках Луцька та Ковельщини, творчі вечори та літературні читання, перегляди тематичних фільмів та вистав, екскурсії історичними місцями Волині. Докладна програма заходів — за посиланням.

Участь у фестивалі беруть відомі письменники з різних куточків України, а також із Білорусі, Польщі, Болгарії, волинські літератори.

Фестиваль «Лісова пісня» відбувається на Волині з 2001 року за ініціативи Волинської обласної організації Національної спілки письменників України.

Телеканал UA: ВОЛИНЬ, Українське радіо Луцьк, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Новини Волині читайте на цифрових платформах мовника: