Команда Суспільного Волині привітала із Днем Конституції з найвищої точки України

Команда Суспільного Волині привітала із Днем Конституції з найвищої точки України

28 чер. 2021

Команда із 42-х працівників UA: ВОЛИНЬ підняла прапори України, Суспільного та Волинської філії на найвищій горі України – Говерлі. Сходження приурочили до Дня Конституції України і записали привітання на вершині.


«Це була наша давня мрія, піднятися колективом на Говерлу і розгорнути прапор Суспільного Волині на найвищій горі України. Захід приурочили до 25-річчя Конституції України. Цього дня із вершини гори привітали усіх із Днем Конституції і відео із привітанням виклали в соціальні мережі», — каже менеджерка UA: ВОЛИНЬ Людмила Гетманчук.


 

Читайте також: «Конституція України – цікаво знати»: спецпроєкт UA: Українське радіо Луцьк до 25- річчя Конституції України

«Поїздку в Карпати організували спільно із первинною профспілковою організацією», — розповіла  голова профспілки Софія Калюжна. Каже, що сходженню на гору посприяли гарна погода та дружня атмосфера в колективі. Поїздка в Карпати об’єднала не тільки працівників Суспільного, а й членів їхніх сімей. 

Головна редакторка Новин Лариса Літвицька підкорювала вершину разом із чоловіком та 13-річною донькою Лізою. Лариса каже, що таким чином UA: ВОЛИНЬ започаткувала челендж, який пропонує підтримати іншим філіям Суспільного. 

Нагадаємо, UA: ВОЛИНЬ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Новини Волині читайте на на цифрових платформах мовника: