У багатоповерхівці в Луцьку вибух, травмувався чоловік. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

9:20, 8 лис. 2019
 
У багатоповерхівці в Луцьку вибух, травмувався чоловік. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Вибух у багатоквартирному будинку стався сьогодні вранці у Луцьку. Прогриміло близько 8-ї ранку в 5-поверхівці на  проспекті Соборності, 19. Що стало причиною цього – нині з’ясовують експерти.

На балконі 3-го поверху – вибиті вікна, осколки від скла – розкидані під будинком. Біля під’їзду – загороджувальна стрічка. На місці працюють працівники поліції.

Валентин Парфенюк, патрульний поліцейський: «Надійшло повідомлення про вибух, а що я сталося - я не в курсі .»

Мешканці сусідніх будинків розповіли, що вранці почули сильний вибух.

Віктор Клімук, мешканець сусіднього будинку: «Взрив сильний був, щось незрозуміле .»

Слідчі на місці не захотіли розповідати версії того, що сталося. Наше джерело в правоохоронних органах, яке захотіло залишитись невідомим, розповіло, що вибухнула нарколабораторія. 45-річний мешканець квартири, з його слів, виготовляв амфетамін. Нині чоловік із травмами – у лікарні. Інформацію про виготовлення наркотиків спростовує.

Андрій Логвиненко, мешканець квартири: «Ні, ви самі розумієте, там уже була поліція, вони б вилучили щось, там нічого немає такого. Схожого навіть. Може їм щось здалося, я точно знаю, що не було ніякого. А що вибухнуло? Із хуліганських мотивів?» 

Ситуацією прокоментував речник поліції Волині Віктор  Гомоль: «Сьогодні вранці о 8:23 до поліції надійшло повідомлення про вибух у квартирі багатоповерхівки на проспекті Соборності у Луцьку.  Поліція з’ясовує обставини інциденту. Попередньо встановили, що вибух побутовий. Внаслідок нього травмувався господар квартири, його доставили у лікарню для надання медичної допомоги. Із мешканців будинку більше ніхто не постраждав.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту. Відомості внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка».

Деталі у відео: