7 листопада близько 16-ї години відновили водопостачання і опалення у Волинській інфекційній лікарні

17:41, 7 лис. 2019
 
7 листопада близько 16-ї години відновили водопостачання і опалення  у Волинській інфекційній лікарні

7 листопада близько 16-ї години відновили водопостачання і опалення  у Волинській інфекційній лікарні. Там 2 дні не було води. Про це розповіла медична директорка Любов Серба. Біля медзакладу працювала аварійна ремонтна бригада «Луцькводоканалу».

Лучанин Василь Редчук учора потрапив із харчовим отруєнням до обласної інфекційної лікарні.

Василь Редчук, пацієнт лікарні: «Води немає другу добу. Отакі у нас умови. Не зручно. Було б краще, аби була  вода.»

Біля умивальників та в туалетах лікарні -  відра з водою. Цистерну води для потреб медустанови привезла служба надзвичайних ситуацій розповіла медична директорка Любов Серба. Води та опалення у закладі немає із вчорашнього дня.

Любов Серба, медичний директор Волинської обласної інфекційної лікарні: «Ми мали змогу ще вчора приготувати їжу для пацієнтів тою водою, яка в нас була. Сьогодні воду привезли питну і технічну. Забезпечили харчування безперебійне, функціонування для лікарні для потреб пацієнтів.»

Електрик лікарні Віктор Шутов розповідає: збирають великі посудини і їдуть  до найближчої колонки із чистою водою, що  на вулиці Шевченка.

Віктор Шутов, електрик лікарні: «Нам треба на кухню заготовити чисту воду, щоб їсти готували нормально.»

За кілька метрів від приміщення лікарні – проритий рів - працює бригада працівників «Водоканалу». Майстер цеху водопровідно-каналізаційних мереж Віталій Потарас говорить – прорвало трубопровід.

Віталій Потарас, майстер цеху водопровідно-каналізаційних мереж: «Труба чавунна, сталася корозія. Зараз привезли нам ремонтну накладку з нержавіючої сталі. І будемо пробувати встановлювати її і відкривати водичку, щоб інфекційна лікарня була з водою.»