2 людини травмувалися у ДТП на Волині

16:29, 17 вер. 2019
 
2 людини травмувалися у ДТП на Волині

Поблизу села Усичі Луцького району легковик врізався у «КАМАЗ».  Водій вантажівки назвався Олександром, каже: повертав в сторону поля, їхав за буряками. 

Олександр, водій:

« Я не встиг нічого зрозуміти. Удар, на боковому сидінні опинився.»

Водій легковика назвався Артемом, прізвища не назвав. Каже, під час зіткнення в машині спрацювали подушки безпеки. Розповів, як сталася аварія.

Артем, водій:

«Я поворот не побачив, не зорієнтувався і щоб не в’їхати йому в зад,  я виїхав на зустрічну і вийшло, що заїхав йому в бік. – З ким ви їхали? – З дружино Вона чекає УЗД. Вона була пристебнута ременем безпеки, від удару її зачепило. Але там нічого страшного немає. Приїжджала швидка, то там сильних травм немає.»

Водій вантажівки каже, що ввімкнув сигнал повороту вчасно. На місці ДТП працювали поліцейські. Хто винен в аварії – з’ясовують слідчі.

Сьогодні у селі Липини Луцького району стаолася аварія за участю легковика “Тойота” і мотоцикла, мотоцикліст в реанімації. Про аварію керівник прес-служби Нацполіції Волині Віктор Гомоль розповідає таке:

Віктор Гомоль, керівник прес-служби Нацполіції Волині:

«Автомобіль Тойота Яріс зіткнувся із мотоциклом. За кермом автомобіля перебувала 41-річна жителька обласного центру. На місці працює слідчо-оперативна група. За фактом порушення ПДР буде розпочато кримінальне провадження за ч.286 ККУПопередньо встановлено, що водій автомобіля не перебувала у стані алкогольного сп’яніння. В ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини цієї ДТП.»

За словами чергової лікарки приймального відділення Наталії Сивенко, водія мотоцикла госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Наталія Сивенко, лікарка:

«Пацієнт був у вкрай важкому стані. Пацієнт потрапив до нас із ДТП. Був госпіталізований як невідомий, оскільки даних про нього конкретних не має. Паспортних даних на момент госпіталізації не було. У пацієнта важка політравма, він госпіталізований у відділення реанімації.»


Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася між Луцьком та селом Дачне Ківерцівського району. Водій на БМВ не впорався з керуванням та в’їхав у дерево на узбіччі. На місті працювала слідчо-оперативна група. Слідчий від коментаря відмовився. Водій машини свого імені не назвав, сказав, що він з Луцька.