На Волинській митниці відбуваються обшуки (ОНОВЛЕНО)

13:02, 12 сер. 2019
 
На Волинській митниці відбуваються обшуки (ОНОВЛЕНО)

На Волинській митниці відбуваються обшуки. Це підтвердила речниця Валентина Черниш. З її слів на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» представники Державного бюро розслідувань вилучають документи.

Зі слів речниці Волинської митниці Валентини Черниш, митний пост "Ягодин" працює у штатному режимі. Вона каже: сьогодні на митному посту "Ягодин" та в адміністративному приміщенні Волинської митниці,  що знаходиться в селі Римачі Любомльсього району відбуваються слідчі дії, які називаються "виємка документів". 

 Валентина Черниш, речниця Волинської митниці: "Слідчі Державного бюро розслідувань приїхали із постановою суду, яка каже, що їхні дії цілком легальні та працюють із документами, які знаходяться у розпорядженні Волинської митниці. Вони ще не завершили своєї роботи. Митниця співпрацює зі слідством. Але їхня робота ніяким чином не впливає на роботу самої митниці: люди, транспортні засоби та товари рухаються через державний кордон. Внутрішні митні пости працюють у штатному режимі. Ніяких надзвичайних подій не сталося. Відповідно, ані підозр, ані обшуків, ані ще чогось іншого, пов’язаного із роботою людей, які, можливо можуть бути відсторонені, нічого такого не відбулося. Працюємо в штатному режимі. Слідчі роблять свою роботу, митники роблять свою".  

Фото: ілюстративне