Підсумувала зроблене за рік менеджерка філії Суспільного UA: ВОЛИНЬ

Підсумувала зроблене за рік менеджерка філії Суспільного UA: ВОЛИНЬ

27 гру. 2018

18-19 грудня в телецентрі “Олівець” менеджери всіх регіональних філій НСТУ презентували звіти про свою роботу у 2018 році, а також плани на 2019 рік. За словами менеджерки Волинської філії Суспільного Людмили Гетманчук, 2018 рік видався емоційним і результативним, адже саме цьогоріч почались суттєві зміни в усіх напрямах діяльності філії. “За умов значного недофінансування, господарювати було складно, але і вдалось немало”, — зазначає Людмила Гетманчук.

Серед здобутків менеджерка зазначила створений єдиний ньюз-рум, на 16 робочих місць. Раніше новинарі UA: ВОЛИНЬ знаходились на різних поверхах і в різних приміщеннях філії. Відремонтоване приміщення і для журналістів «Теми дня».

Облаштовано серверну кімнату, де сконцентровані всі комунікації та технічне обладнання в окремому ізольованому приміщенні із встановленим температурним датчиком і кондиціонером.

З метою економії коштів, електроенергії  та людського ресурсу, з першого поверху на другий перенесена трансляційна апаратна. Оскільки і увечері, і зранку – ефір, інженери – ентузіасти  працювали вночі. Впорались без ефірних зривів, розповідає менеджерка філії.

Оновлена студія ранкового шоу та приміщення радіостудії, в якому встановили веб-камеру для стрімів ефіру на сторінки філії у Facebook.

У серпні філія отримала логотип UA: ВОЛИНЬ. Здійснено перехід до сучасних стандартів телевиробництва з формату 4:3 у формат мовлення 16:9. Оформлено телеканал UA: ВОЛИНЬ новими брендованими заставками, а студії – брендовими декораціями.

Вивільнені і здані в оренду раніше нераціонально займані площі.

Змінилась і система надання послуг. Перейшли на повний аутсорсинг послуг з охорони, клінінгу, транспортних перевезень, послуг перукаря-візажиста.

Проведено незалежний аудит фінансової звітності за 2017 рік.

Крім того, упродовж року, команда суспільного Волині провела цілу серію зустрічей з луцькими студентами і розповідала про цінності суспільного мовника, шляхи переходу від державного до суспільного. 42 студента-практиканта взяли участь у проекті «Практикум на суспільному» і здобули журналістські, режисерські, операторські навички на базі Волинської філії.

Ще одним важливим напрямком діяльності UA: ВОЛИНЬ є інформаційні партнерства і медіа підтримка цікавих заходів краю. Лучани і гості обласного центру неодноразово бачили виїзні студії Волинської філії на численних громадських, творчих, наукових, мистецьких, просвітницьких заходах. Відпрацьовано десятки годин прямих ефірів і стрім трансляцій на сторінки філії у Facebook. Користь – подвійна. Волиняни на власні очі бачать роботу команди суспільного мовника, а мовник на всіх платформах розповідає про найцікавіші події регіону.

Найціннішим надбанням філії Людмила Гетьманчук вважає дружній колектив професіоналів-однодумців UA: ВОЛИНЬ з якими можна подолати всі труднощі, виконати найскладніші завдання, реалізувати найсміливіші задуми.