Курс мобільної журналістики — на сайті Академії суспільного мовлення

Курс мобільної журналістики — на сайті Академії суспільного мовлення

16 кві. 2021

Бажаєте прокачати навички мобільної журналістики? Курс відеоуроків від  Академії суспільного мовлення вже доступний у відеобібліотеці на сайті та окремим плейлистом на Ютуб-каналі Public Media Academy.

Читайте також: Антоніна Антоша навчатиме підлітків, як поводитися в кадрі

Курс «Мобільна журналістика» складається з 7 відеоуроків хронометражем 10-15 хвилин кожен. Ви дізнаєтесь про сутність мобільної журналістики, особливості роботи в кадрі, як налаштовувати на своєму смартфоні світло, звук і як знімати справді якісний контент. Ви крок за кроком будете створювати відео і дізнаєтесь про головні інструменти й основи монтажу.

«Онлайн- та відео уроки уже стали звичними. Саме такий формат робить інформацію доступною, адже навчатись можна будь-де і будь-коли. Цей курс — максимально прикладний, тож не просто буде цікавим слухачам, а й дозволить здобути чи вдосконалити практичні навички мобільної журналістики», — прокоментувала директорка з управління персоналом Вікторія Сидоренко

* Академія суспільного мовлення — управління у складі департаменту з управління людськими ресурсами Національної суспільної телерадіокомпанії України, що займається навчанням працівників мовника, а також організовує навчальні та просвітницькі події щодо медіаграмотності для зовнішньої аудиторії у рамках програм корпоративної соціальної відповідальності телерадіокомпанії. 
Академія також реалізовує низку заходів у межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) й Міністерство закордонних справ Німеччини. DW Akademie співпрацює з BBC Media Action, аби підтримати становлення суспільного мовника в Україні. Ключовою метою є промоція суспільного мовлення через створення функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та розвитку навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).

Фото — Леся Луцюк