UA: ВОЛИНЬ інформаційно підтримує концерт духовної музики BENEDICTUS

UA: ВОЛИНЬ інформаційно підтримує концерт духовної музики BENEDICTUS

6 кві. 2021

11 квітня о 16:00 у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла у Луцьку відбудеться концерт духовної музики BENEDICTUS.

У виконанні творчого подружжя зі Львова Олени Мацелюх (орган) та Ігоря Мацелюха (флейта Пана) звучатимуть твори Йоганна Себастьяна Баха, Сезара Франка, Луї В’єрна, Богдана Котюка, Жуля Массне, Фріца Крейслера та Астора П’яццолли.

Суспільний мовник Волині – інформаційний партнер події. Виконавці духовної музики та організатори концерту запрошені до студії UA: Українське радіо Луцьк для участі у телерадіопроєкті «РадіоДень». Про найцікавіше йтиметься у інформаційних випусках та на цифрових платформах мовника.

      Читайте також: UA: ВОЛИНЬ: суспільний мовник завжди поруч

Прикметно, що 11 квітня католики відзначають Свято Божого Милосердя (друга неділя після Великодня, завершення Світлої Седмиці), а у православних ще триває Великий піст. Концерт органної музики BENEDICTUS, за задумом організаторів, стане духовною підтримкою вірян обох конфесій.

У зв’язку із необхідністю дотримання соціального дистанціювання, кількість глядацьких місць обмежена. Обов’язкове дотримання маскового режиму.

Дивитись Суспільне UA: ВОЛИНЬ можна в ефірі і онлайн на сайті філії.

Слухати UA: Українське радіо Луцьк можна онлайн на сайті філії та на частотах:

Луцьк - 88,3 FM;

Горохів - 106,5 FM;

Ковель - 91,8 FM;

Кортеліси - 88,9 FM;

Любешів - 107,8 FM;

Нововолинськ - 100,3 FM;

Цумань - 100,4 FM;

Камінь-Каширський - 105,8 FM;

Олика - 89,1 FM;

Шацьк - 101,5 FM.

Нагадаємо, телеканал UA: ВОЛИНЬ та UA: Українське радіо Луцьк разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо КультураUA: ВОЛИНЬ входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.