UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер турніру з бойових мистецтв

UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер турніру з бойових мистецтв

2 бер. 2021

7 березня у Луцьку в боулінг-клубі «Адреналін» відбудеться X Міжнародний професійний турнір з ММА «PRIDE» Ліги ММА «PROFC-Ukraine».

Суспільний мовник Волині UA: ВОЛИНЬ – інформаційно підтримує спортивну подію. Організатори і учасники змагань з бойових мистецтв запрошені до студії телерадіопроєкту «Радіодень». Про результати, досягнення і перемоги йтиметься у радіопроєкті «Про СПОРТ». Служба новин UA: ВОЛИНЬ поінформує про перебіг турніру.

«Суспільне Волині завжди долучається до висвітлення спортивних подій та медіапідтримки професійних змагань і масових заходів Волині. Знімальні групи UA: ВОЛИНЬ бувають на тренуваннях, стежать за підготовкою спортсменів до змагань, їх досягненнями. Ми вдячні за підтримку і цього міжнародного турніру, який буде висвітлюватись на багатьох інтернет-ресурсах та на телеканалі Хsport. Пітримка такого медіагіганта як Суспільне для нас є дуже цінною і вагомою», — зазначив головний організатор турніру Олександр Кулаков.

Учасниками турніру стануть титуловані спортсмени з України, Казахстану, Азербайджану та Білорусії. Очікують на гостей з Ірану.

    Читайте також: UA: ВОЛИНЬ покаже Матч Кубка Девіса Україна–Ізраїль

Змагання відбудуться із дотриманням усіх карантинних вимог.

Організатор – Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд».

Нагадаємо, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо КультураUA: ВОЛИНЬ входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитись Суспільне UA: ВОЛИНЬ можна в ефірі і онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Волині шукайте на діджитал-платформах:  

Слухати UA: Українське радіо Луцьк можна онлайн на сайті філії та на частотах:

Луцьк - 88,3 FM;

Горохів - 106,5 FM;

Ковель - 91,8 FM;

Кортеліси - 88,9 FM;

Любешів - 107,8 FM;

Нововолинськ - 100,3 FM;

Цумань - 100,4 FM;

Камінь-Каширський - 105,8 FM;

Олика - 89,1 FM;

Шацьк - 101,5 FM.

Усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.