«Радіодень» повернувся на екрани Суспільного Волині

«Радіодень» повернувся на екрани Суспільного Волині

15 лют. 2021

Сьогодні, 15 лютого, в оновленому форматі стартувала щоденна передача Суспільного Волині «Радіодень». Медійна кросплатформенність — тренд сучасності, тож тепер на всіх платформах UA: ВОЛИНЬ у будні з 12:17 до 12:40 можна слухати і переглядати суспільно-політичну передачу «Радіодень».

«У зв’язку із карантином навесні, а саме з квітня 2020 року колектив, за підтримки продюсера Костянтина Лоцмана, вирішив змінити формат мовлення і залишитися лише на радіохвилі. Причина: максимально  зменшити кількість працівників, які забезпечували ефір і не наражати на небезпеку гостей студії», — розповідає редакторка UA: Українське радіо Луцьк Оксана Кривцун.    

 

Сьогодні «Радіодень» повернувся в телеефір UA: ВОЛИНЬ в оновленому форматі, розширивши можливості. Тепер з’явилась технічна можливість не лише вести студійні бесіди, а й долучати до розмови експертів. Налагоджений зворотний зв’язок зі слухачами і глядачами не тільки за допомогою стаціонарного телефону, а й мобільного. 


«Через пандемію і карантин ми обмежили доступ людей до приміщень філії і змінили формат мовлення. Радіопередачі готувати безпечніше: журналіст із радіостудії телефоном спілкувався зі співрозмовником. Задіяно у процесі було максимум троє працівників. Телеверсія вимагала присутності більшої кількості фахівців філії і гостей в ефірі. Сьогодні стартував телерадіопроєкт «Радіодень» у повному міжплатформовому форматі із оновленими і розширеними можливостями. Журналіст із гостем працюють у студії і за потреби, мають можливість оперативно долучити до розмови експертів, отримати необхідні коментарі, та поспілкуватись зі слухачами і глядачами», — пояснила головна режисерка UA: ВОЛИНЬ Анжела Шабала.


За словами головної режисерки, радіослухачі Суспільного Волині активні і небайдужі до обговорюваних тем. Охоче коментують і висловлюють свою думку щодо суспільно важливих подій регіону. Тепер долучитись до обговорення зможуть і телеглядачі.

Нагадаємо, Суспільне Волинь це – телеканал UA: ВОЛИНЬ, UA: Українське радіо Луцьк, цифрові платформи:

UA: Українське радіо Луцьк

Частоти UA: Українське радіо Луцьк на Волині:

  • Луцьк - 88,3 FM;
  • Горохів - 106,5 FM;
  • Ковель - 91,8 FM;
  • Кортеліси - 88,9 FM;
  • Любешів - 107,8 FM;
  • Нововолинськ - 100,3 FM;
  • Цумань - 100,4 FM;
  • Камінь-Каширський - 105,8 FM;
  • Олика - 89,1 FM;
  • Шацьк - 101,5 FM.

Усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.