Команда Суспільного Волині інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда Суспільного Волині інформуватиме про найважливіше у день виборів

22 жов. 2020

У день виборів, 25 жовтня, колектив Волинської філії Суспільного працюватиме майже у повному складі. Із відкриття дільниць о 8:00 до закриття о 20:00 журналісти Суспільного Волині пильно стежитимуть за перебігом виборчого процесу в області.

«Про перебіг місцевих виборів журналісти оперативно інформуватимуть у випусках новин, на цифрових платформах, а також у прямому ефірі радіопередачі «Тема дня» та телепроєкту «Сьогодні.Головне». Разом з експертами ведучі підбиватимуть підсумки активності виборців, а також говоритимуть про можливі порушення та їх вплив на виборчий процес», — каже продюсер UA: ВОЛИНЬ Костянтин Лоцман.

  • Новини на телеканалі UA: ВОЛИНЬ о 14:00 та 17:00;
  • «Тема дня» спецефір в ефірі UA: Українське радіо Луцьк – 17:10-18:00;
  • «Сьогодні.Головне» спецефір на телеканалі UA: ВОЛИНЬ  - 19:00 – 20:00

Після 20:00 чергові творчі групи готуватимуть матеріали для включень до загальнонаціональної Суспільної Студії.

 

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» — UA: ВОЛИНЬ запрошує кандидатів на дискусію в прямому ефірі

 

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», – розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.


За словами Федора Скрипника, незважаючи на таке навантаження у день виборів, багато регіональних новинарів планують оперативно інформувати про перебіг подій і на радіохвилях і підбити підсумки у вечірньому телевізійному ефірі «Сьогодні. Головне».