UA: ВОЛИНЬ організовує балконні концерти для лучан

UA: ВОЛИНЬ організовує балконні концерти для лучан

29 кві. 2020

Імпровізованою концертною сценою на час карантину став балкон приміщення Волинської філії Суспільного у центрі Луцька.

Оскільки музично-розважальний напрямок Волинського регіонального мовника, на час карантинних обмежень, тимчасово призупинено, продюсери філії вирішили підтримати ініціативу редакторки ранкового шоу UA: ВОЛИНЬ Вікторії Рудь долучитися до  всесвітнього флешмобу #музиканакарантині.

«Ми підтримали і усіляко сприятимемо музикантам, які братимуть участь у музичних акціях. Допоможемо з інструментами і технічним забезпеченням. Крім того, надаємо цікаву локацію:  відкритий вінтажний балкон історичної споруди в центрі міста. Ми звернулися до кількох музикантів, чекаємо і на зворотні пропозиції від інших талановитих волинян. Закликаю підписатись на сторінки цифрових платформ UA: ВОЛИНЬ, тих, хто цього ще не зробив, отримувати сповіщення про нові концерти чи стежити за анонсами у сомережах»,— говорить лінійний продюсер UA: ВОЛИНЬ Влад Зінкевич.

Фото Анастасії Хмарук 

Вже відбувся перший концерт за участі молодого музиканта Богдана Сеніва, який отримав схвальні відгуки містян.

Надалі концерти триватимуть щотижня по буднях. Конкретних дат і часу не визначали через різні обставини: погодні умови, готовність музикантів, технічні нюанси. Достаменно відомо, що наступного тижня звучатиме саксофон.

Стежити за анонсами події і перглянути стрім трансляції концерту можна на facebook сторінці Суспільного Волині. Анонсуватимуть концерт і на інших цифрових платформах мовника: 

Фото Ананстасії Хмарук