Збалансовані новини без маніпуляцій на UA: ВОЛИНЬ

Збалансовані новини без маніпуляцій на UA: ВОЛИНЬ

26 бер. 2020

Станом на 26 березня у Волинській  області офіційно зафіксовано 2 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію.

Команда Суспільного Волині в умовах оголошеної надзвичайної ситуації продовжує інформувати жителів області про випадки поширення COVID-19 та карантинні заходи. 

Суспільний мовник постійно транслює в ефірі телеканалу UA: ВОЛИНЬ та на своїй сторінці у facebook  брифінги за участі керівництва області та міста, очільників обласного управління охорони здоров’я та обласного лабораторного центру, які інформують громаду про розвиток подій, розповідають, що робить влада в даній ситуації та відповідають на питання журналістів.

«Ми відчули запровадження карантину на роботі, оскільки змінився формат виконання обов’язків та комунікації. Але це жодним чином не впливає на настрій та продуктивність. Колеги звели до мінімуму безпосередні контакти, введено чергування, забезпечено доїзд для працівників. Стежимо за самопочуттям не лише команди, а й членів їх родин. Команда «Теми дня» щодня у прямому ефірі інформує телеглядачів про перебіг карантину та як жити у цій ситуації. Людям це важливо. Команда Ранку працює дистанційно, проте готує серію інформативних відеороликів на тему COVID-19 - це буде просто, доступно, достовірно та без паніки»,— розповів лінійний продюсер Волинської філії Суспільного Влад Зінкевич.

Оперативну інформацію від Суспільного Волині шукайте на цифрових платформах: 

 Дивіться і слухайте випуски новин

  • на телеканалі UA: ВОЛИНЬ — о 17:00, 19:00 та 20:30, 
  • на Українському радіо Луцьк — о 17:10.

 «Команда новин працювати дистанційно не може у жодному випадку - ми там, де люди. Маємо інші умови роботи – стежимо за своїм станом здоров’я, критично і пильно оцінюємо стан здоров’я колег. Дезінфікуємо усе, кварцюємо ньюзрум, носимо на зйомках маски і рукавички.  Аби мінімізувати перебування кореспондентів разом в одному приміщенні прийняли спільно з продюсером Костянтином Лоцман рішення, яке підтримали у Центральній дирекції, тимчасово не виходити в ефір у обідню пору (новини на ТБ о 13:30 і на радіо о 12:10). Суботній випуск новин тимчасово не виходитиме в ефір – інформуватимемо волинян про новини області і держави у рухомому рядку упродовж дня. Натомість робота на діджитал-платформах не припиняється. Щодня колеги, крім новинних матеріалів, готують міні-інтерв’ю, де ставлять питання фахівцям – медикам, психологам, держслужбовцям. Ми впевнені, в час карантину почути відповіді на такі питання корисно нашим глядачам і слухачам»,—поділилась шефредакторка новин Суспільного Волині Лариса Літвіцька

 

Детальна інформація — у теле- та радіопрограмах Волинської філії Суспільного. 

 

Із проєктами команди Суспільного Волині можна ознайомитися на сайті-візитці філії — vо.suspilne.media Там також можна переглядати телеканал UA: ВОЛИНЬ і слухати UA:Українське радіо Луцьк онлайн.

 

Нагадаємо, станом на 22:00 годину 26 березня в Україні лабораторно підтвердили 196 випадків  коронавірусної хвороби COVID-19. В Україні оголосили надзвичайну ситуацію.

 

Із 18 березня до 24 квітня команда Суспільного Волині працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. 

 

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».