UA: ВОЛИНЬ медіапартнер чемпіонату із бразильського джиу-джитсу

UA: ВОЛИНЬ медіапартнер чемпіонату із бразильського джиу-джитсу

3 бер. 2020

У суботу, 7 березня  у Луцьку відбудеться один із наймасштабніших чемпіонатів із бразильського джиу-джитсу LUTSK OPEN - Ukraine Jiu Jitsu League Championship GI.

Сотні  юних спортсменів з усієї України з’їдуться до обласного центру Волині й продемонструють найкращі навички та вміння у боротьбі в кімоно.

Упродовж дня на спортсменів і глядачів чекають десятки поєдинків серед різних вікових категорій дівчат та хлопців.

Суспільний мовник Волині – інформаційний партнер події. Анонс звучатиме у телевізійній і радіорубриці «Афіша дня». Організатори і учасники змагань запрошені до ранкових телерадіостудій мовника.  Спортсмени стануть гостями спільної телерадіопередачі UA: ВОЛИНЬ «Радіодень». На спортмайданчиках працюватимуть знімальні групи Суспільного.

 

«Наша філія серед лідерів за кількістю партнерств. І йдеться не про те, що ми в гонитві за статистикою забуваємо про якість. Ні. Ми підтримуємо знакові і масштабні проекти, зокрема, і спортивні.  Приємно, коли організатори дійств звертаються за підтримкою вдруге. Як і цього разу», –  розповів продюсер Волинської філії Суспільного Костянтин Лоцман.


Змагання відбудуться у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі за адресою: м. Луцьк, вул. Шевченка, 3

Подію організовує спортивний клуб GARDA спільно зі Jiu Jitsu League Ukraine - Ліга Джиу Джитсу України за підтримки компанії WEST AUTO HUB, Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.

Із порядком денним чемпіонату можна ознайомитись за цим посиланням.