Півфіналісти Нацвідбору Євробачення -  в ранковій студії UA: ВОЛИНЬ

Півфіналісти Нацвідбору Євробачення - в ранковій студії UA: ВОЛИНЬ

18 лют. 2020

Ранківці  Суспільного Волині уважно стежать за перебігом Нацвідбору Євробачення 2020. Аби ближче познайомити волинян з виконавцями, які мають намір представляти Україну на всесвітньовідомому пісенному конкурсі, ведучі «Ранку Волині» у рубриці «Ранковий гість» Skype-зв’язком наживо поспілкувалися з музикантами.

«Телешоу «Ранок» - це не лише розважальне шоу, це інформаційна програма, редактори якої стежать за подіями, які цікаві волинському глядачу. Одна із наймасштабніших події початку року - Національний відбір Євробачення - 2020. Волинські глядачі мали унікальну можливість побачити та почути лідерів гуртів: «GO A», «TVORCHI», [O], KRUTЬ в ефірі регіонального суспільного мовника Волині за допомогою Skype-зв’язку», - ділиться керівниця ранкової редакції UA: ВОЛИНЬ Богдана Шевчук.

 14 лютого, напередодні другого півфіналу, на зв’язок зі студією вийшов гурт з Тернополя «TVORCHI». Музиканти розповіли про створення гурту і рішення спробувати свої сили у Нацвідборі Євробачення, поділилсь думками щодо необхідності дотримання балансу музики і шоу. Поділилсь основним меседжем команди - порозуміння поколінь заради майбутнього планети.

У рубриці «Ранковий гість» гурт з Тернополя «TVORCHI»

 

 17 лютого ранківці спілкувалися з учасниками Нацвідбору гуртом [O], який представили фронт-вумен колективу Ольга Чернишова, бас-гітарис Єгор Гавриленко та саунд-продюсер Олександр Каспров.

Учасниками Нацвідбору гурт [O] на звязку з ранковою телестудією UA: ВОЛИНЬ

 

18 лютого на скайп-зв’язкок з ранковою студією UA: ВОЛИНЬ вийшли претенденти на перемогу - київський гурт «Go-A». Представляв колектив  учасник гурту - Тарас Шевченко, який поділився з глядачами історією створення гурту, його розвитком і трансформаціями.

Тарас Шевченко з київського гурту «Go-A»  - гість ранкової студії UA: ВОЛИНЬ

 21 лютого, напередодні національного голосування, ранківці Волині планують поспілкуватись у прямому ефірі з виконавицею з Хмельницького KRUTЬ.