«На зв’язку з фронтом» — новий проєкт від команди Суспільне Луцьк

«На зв’язку з фронтом» — новий проєкт від команди Суспільне Луцьк

29 кві. 2024

«На зв’язку з фронтом» — це серія розповідей на платформах Суспільне Луцьк про захисників і захисниць з Волині, що виборюють свободу і незалежність України, та про тих, хто віддано робить свою справу і чекає на захисників у тилу.

«Команда Суспільне Луцьк чи не щодня спілкуємося з тими, хто зараз на фронті. Це наші рідні, знайомі і незнайомі люди. Тому назва “На зв’язку з фронтом” здалася дуже органічною для такого проєкту. Звісно, військова тематика зараз на першому місці. На сторінках нашого сайту, у соцмережах Суспільне Луцьк, в теле- і радіоефірах, ви знайдете чимало історій волинських військових, які нині захищають нашу країну, тих, які отримали поранення і продовжують боротьбу за своє життя, волонтерів, медиків, саперів, рятувальників, усіх тих, хто щодня наближає перемогу. Ми пишаємося ними і хочемо про них розповісти усьому світу. Також віддаємо шану тим, хто втратив у цій боротьбі життя… Війна — це наше сьогодення, бо тут, у тилу, ми так чи інакше завше на зв’язку з фронтом. Сам формат проєкту буде видозмінюватися, пробуємо більше працювати в кадрі, на локаціях, де знімаємо. Чекаємо зворотного зв’язку від наших глядачів: кого вони хочуть побачити у цьому проєкті, про кого розповісти, а можливо, прагнуть поділитися власними воєнними історіями», — розповіла лінійна продюсерка Суспільне Луцьк Наталія Морозюк.

Читайте також: Традиції всієї України — у спецпроєкті Суспільного «Великодні писанки»

Дивіться проєкт «На зв’язку з фронтом» на ютуб-каналі Суспільне Луцьк. Нові епізоди виходитимуть раз на два тижні, у п’ятницю.

«“На зв’язку з фронтом” — проєкт, покликаний показати, які ж українці неймовірні, як уміють об’єднуватися, допомагати, надихати, як гартується наша нація. Волинь — тил, але наші оборонці нині воюють на усіх напрямках фронту. Ми познайомимо вас з тими, хто сьогодні пише новітню історію України, а також розповімо про зміни й здобутки волинських військових частин на шляху до перемоги. Наші герої — військові, волонтери, медики та усі, хто сьогодні бореться за незалежність України», — каже автор і ведучий проєкту Вадим Панафідін.

У першому випуску Вадим Панафідін розповідає про трансформацію Волинської «Сотки» бригади тероборони в механізовану бригаду, а також знайомить із військовослужбовицею Йорданою на позивний «Солдат Джейн». Дівчина стала в стрій у 19 років.

Оператор проєкту — Олександр Ватащук, режисер — Ігор Берман.

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного у Луцьку:

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Підпишіться на Суспільне Анонси на тій платформі, де вам зручно: телеграм або вотсап.